You and I, right or wrong, there's no other one .

hellu :)
skola idag som vanligt, fast bara haft 3 lektioner så lungt :)

efter skolan drog jag direkt till farsan, skull egentligen gå på stan med jennifer, men hade för bråttom hem så glömde bort ;) haha.
när jag väl var hemma så pimpla jag i mig kaffe och satt vid datorn, sen kom morsan och hämtade mig så for vi och hälsade på min moster :) simon ville att jag skulle följa och kolla på hans fotbollsmatch, men jag hann inte så ska göra det på torsdag istället :) så kul och titta på när småbarn spelar :p

sen drog jag och morsan till posten och fixa nå grejjs, sen till hertsön :)
har lagt in massa bilder så bara och kolla på face.

imorgon bär det av till boden, ska på nå havremuseum?! ahah tror det var nå sånt :P sen efter det så drar jag nog till gammelstan och hittar på nå.

nu ska jag gå och tvätta bort masken och glo tv :))


Safe and sound!

då var det söndag igen och det suger :) så ska man vara utan älsklingen i 5 dagar .. fast tror att han kmr överaska mig och komma tidigare ;) hihi!<3
idag har det inte hänt nåå. vi har typ kollat film hela dagen och bara myst tills min buss gick :)
sen nu lyssnar jag på musik och har tråkigt.. känns inte så lockande med skola imorgon heller :/


går inte att göra klippet mindre heller!!

Eclipse!!

helllu :)
gårkvällen var ganska kul faktist, eller det dög;) sjöng karaoke osv.

vi vaknade klockan 10 imorse, sen har vi varit hos krille med lite folk :) sen drog vi till rasmus, så vilade vi ett tag ;)

IKV ska jag äntligen få kolla å Eclipse , längtat så länge!! popcorn,dip + cola, och sen världens finaste kille bredvid mig ;) kan inte blir bättre!
 

say Yeah !

:)
varit i skolan 3 timmar idag så var ganska lungt, sen har jag bestämt att jag ska välja bort idrott B och ta multimedia C ist, tror det blir bättre , och mitt schema blir lite slappare också ;) haha slöfis jag är!
igår var jag på stan med rasmus, stina och adam, köpte mig ett par svinsnygga skor, kan lägga upp nån bild senare,  direkt jag såg dom så insåg jag att det var dom och jag som skulle dela denna vinter tsm ;) ahah!
efter stan så for jag och rasmus hem till mig och sov ett tag, sen blev vi båda sugna på pizza, så vi + adam traskade till charlies och käkade , gode gott var det !!
idag har jag varit i skolan, fast var bara 3 timmar , gå ganska lungt var det :) men har börjat få feber så har legat i sängen hela dagen :/ hmm..
imorgon om jag mår bättre så ska vi dra till överkalix, annars så skulle vi stanna i lule och gå på bio, fårse hur det blir :)
.
och rasmus kom just hem med cola, chips och dip! :) var tvungen att skriva det, hah.
slänger upp lite gammla bilder ! ;)







I could really use a wish right now

tjosan :)
vaknade för en halvtimme sen, är faktist inte så trött ;p så det är skönt!
sitter och dricker kaffe just nu , ska snart börja sminka mig osv.
börjar 08.45 så har jag ljud hela dagen , fast fårse om man får sluta tidigare ;).. efter skolan ska jag gå på stan, ska höra om frida ska haka på elr nå , sen kmr rasmus också till lule, vet inte riktigt vilken buss han ska ta, det får man se. måste även köpa en present åt honom , ingen aning om vad :s ... sen så ska jag kollla in nya vinterskor idag också ;)
nu ska jag sminka mig och sen dra till skolan :)
pusss!

måndag = skolstart!

vaknade vid halv 10 imorse, rasmus steg upp med mig så duschade vi och åt frukost , sen kom rasmus mamma och hämtade oss så for vi till bränna, sen bussen till lule.

när jag var i  lule mötte jag upp frida på smedjan :) saknat henne så inåt helvete!!! inte träffat henne nå i sommar, :/ hmm.

nå for hem direkt vi slutat, hade en sån tung väska så orkade itne gå på stan elr nå :)

snart ska jag börja tvätta kläder osv sen gå ut och gå typ? känns som att det behövs ;p
sen ska jag förbi jennifer mest troligt.

fått ett svinjobbigt schema nu i 3:an.. men ska bara köra järnet nu, för handlar ju bara om ett år så lika bra att sköta det bra :)

nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen börja tvätta kläder!

lördag

tjohej :)
sitter just nu i överkalix och dricker litegrann :) vi ska väl snart dra in till bränna!

igår drack vi också och hade det bra, tatu fyllde 50 så var lite fest här :)
vet inte riktigt vad man ska skriva för har inte hänt ett skit , men det kommer, jag lovar ;)

nu ska jag fortsätta dricka , sen får man se vad som händer :)
bilder kommer upp på måndag skulle jag tro!
puss

söndag!

har märkt att min blogg har blivit svintråkig, men det är för att jag inte gör så mkt , njutit den sista tiden och inte gjort ett piss ;) och sen har jag knappt tagit nå bilder i sommar? lite tråkigt..

helgen har iaf varit bra, fick ett jätte fint armband av rasmus på våran halvårsdag, vart så glad så tårarna fick komma ut, men försökte verkligen hålla dom inne men det gick inte ;)  han vart iaf glad för att jag blev så glad ;)
vi drack lite i fredags, sen kollade vi film och tog det lungt på lördan :)
kom hem till lule idag vid 20.30 så har inte hunnit göra så mkt , träffat jennifer och alex :) ska snart gå ut och röka med min bror och sen gå och lägga mig i sängen och ringa rasmus.
så ska man till skolan imorgon , men kanske bara behöver jobba 2 dagar, för håller på med en radioteater så måste bara fixa dit lite ljudeffekter och sen tror jag att det är klart ? kommer inte riktigt ihåg :)
men sen är jag så satans less också, har kämpat mig igenom matten, så nu innan sommarlovet så sa min lärare att jag äntligen hade klarat kursen, men sen hade dom tydligen bytt lärare och hon har gett mig IG?! fattar inte riktigt hur det kan gå ihop, vet ju knappt hur läraren ser ut.. men men, ska ha möte på tisdag så då ska vi snacka igenom mitt schema osv så det kmr nog lösa sig :)
nu ska jag göra annat :)
puss

ångra aldrig något som fått dig att le :)

inte skrivit på ett tag ,men varit LK och sen i ökx har jag inte haft någon data :)

Lulekalaset orkar jag inte skriva så mkt om, men hade riktigt kul iaf, varit med trevligt folk osv :)
sen på söndag så drog vi till överkalix och är här fortfarande!

idag vet jag inte vad som händer , sitter iaf just nu hos sandra och dricker kaffe och känner lugnet :)
snart ska jag väl dra till tallvik igen, :)

imorgon har jag och Rasmus varit tillsammans i 6 månader så då ska vi väl hitta på nå mysigt ;)! sen får man se vad resten av helgen har att bjuda på :)
börjar skolan redan på måndag, fr måste jobba ikapp i massa ämnen så jag får godkänt, känns inte så kul då.. men får skylla mig själv :) men älsklingen ska följa med mig på söndag så jag slipper sakna honom :))
skönt att det är sista året iaf!!!! sen slipper jag skiten ;);)
.

du gör mig så lycklig gubben :) <3



Bless the broken road!

hellu :)
inte skrivit på nå tag så tyckte det var dags ;)
i onsdags fick rasmus svinont i magen, han låg och skrek hela natten, så på morgonen så gick vi till sjukstugan sen blev det direkt till sunderby sjukhus så fick han operera bort blindtarmen .. stackarn haft haft så ont! :/

sen nästa dag kom robin och madde och hämta oss så drog vi till min farsa och tog det lungt :)
sen på lördag satt vi barnvakt och så kollade vi på "den gröna milen" riktigt bra film :) fast ganska gammal så antar att dom flesta har sett den ! :)


vi kom till ökx igår vid 22.30 så kom Lina och jocke och var med oss :) vi spelade fifa i flera timmar, haha var faktist svinkul, vi spelade om massa saker :) sen gick vi och la oss vid 4tiden, men jocke och lina cyklade hem.

vaknade vid 14.30 idag, så åt vi frukost åde sen gick vi in till bränna och köpte cigg och nu sitter jag och rasmus hos sandra och pratar på :) blir väl att vi går till tallvik på nå tag. sen ska vi bege oss till jocke och umgås med han och lina igen :) sen blire väl kanske att vi sover där också!


snart LK, har börjat längta som fan nu!! kmr bli så satans kul känner jag på mig :)


RSS 2.0