!!!!!!!

hallå :)
blev nyss svinglad , haha jag hade tydligen glömmt alla mina grejjer i bilen , turde :) men misstänkte de redan på söndag att jag hade gjort de :) ska iaf få dom imorgon!!
idag har jag varit i skolan , sen varit på stan med jennifer och ewe :) köpte ett svinfint linne från gina för 120 kr. niiice , . sen for jag hem så kom jonna förbi så for vi till gammelstan , men for hem sen och nu sitter man här , ska slå på nån film snart iaf :)
punkt

.


gammal javet, men jag blev kär ;) haha!


<3


If today was your last day.

tjooo!
vaknade ganska så tidigt idag :p sov iaf hos reed, satt och snacka med hans morsa typ hela morgonen, haha! :p och nån jävel har snott mina skor, jacka & parfym :s haha inteså bra de då , men han körde iaf hem mig, så slapp gå barfota :)
hade iaf svinkul igår, var först hos freddan , sen kom ekan tessy och nåra och hämta mig därifrån så for vi till bv, sen boden :) blev ganskaså full också , haha de gillar vi ju inte då ;>  haha..
kom iaf hem från lexi nyss , tror jag fan snart ska sova , är så jävla trött , inte blivit så mkt sova ihelgen, men tessy ska typ komma till hertsön senare , trorja. blir väl ändå att kolla film med frida och tjocka på ;)
nämen skola imorgon då , börjar 12, så får sova ut lite iaf :) nicenice.
men nu ska jag kolla tv och sova ett tag :)
puss


          

yäääy =)

hallå :)
blev till och festa igår, var hos freddan på örnäset, var ganska kul tills de blev lite syskonbråk :/ menmen, vi sov iaf hos han, och sen när vi vakna så skulle vi beställa pizza haha och lina fixade morgonens skratt "hej vi vill ha pizza" haha så blev hon helt tyst sen fatta hon ju hur dumt de lät så börja hon asgarva mitt i allt i telen :) jaa herreminjee. for iaf hem , missade bussen så gick till hertsön i pissregnet, sen nu snart ska vi fara till boden och bada , haha ska fan bli kul ju =)
blir iaf party på kvällen igen med brudsen :) nicenice! fårse om de blir nå cruising , så dåligt väder så känns inte så kul :s menmen vi ser :)
men nu ska jag fixa lite grejjer :)
puss




hallå :)

vaknade vid 9 idag , orkade inte fara på engelskan , vet inte varför men så blev de! :) sen for jag till skolan vid 11tiden och käka med nåra, sen kom frida men då orkade vi inte fara för våra scheman var hemma så vi visste inte ens vilka klassrum vi skulle vara i :p men vi for iaf på stan ist , köpte ett par skor!! :) haha skulle ju blir ett par vinterskor men fick bli sommarskor ist ;) hah , nämen de var så billigt , och snygga var dom! vinterskorna har ändå inte kommit in än så!
sen har jag bara varit med josse jessica johanna bella & alex och flummat runt =)
sen när jag kom hem så kom farsan "lisa nu har ag köpt nya utemöbler du måste se" hhaa inte sur elr nå , eftersom stolarna var i tusen delar efter festen jag hade i fredags !!:p nååjaaa!

helgen är iaf planerad , fredag blire mest troligt att vara med davve & hans tjej och kolla film , sen lördag blire 2 svängar till boden , elr ska först fara och bada med mina småkussar, sen blire väl att fara på cruisingen senare på kvällen :)
punkt



^^

tjenna :)
dagen har varit rätt så lugn , varit i skolan i 3 timmar typ, sen var jag på stan med frida & tessy ett tag :) somnade direkt jag kom hem , eftersom jag bara sovit ca 3 timmar inatt, hatar att man ska tänka så mkt när man ska sova , de är ju illa!
imorgn har jag iaf engelska 8.15 sen har jag hål i 2 timmar , så då ska jag på stan med johanna , kolla efter nå skor man kan köpa :) sen möta upp frida på smedjan så ska vi dra och käka. sen efter skolan blire typ att traska runt med josse :)

åååh , saknar redan sommarlovet som fan, haha har hänt så jävla mkt saker så hälften får ju fan vara nog =P  nämen blir väl att fara utomlands snart elr nå, kan ju alltid drömmma ^^

men nu ska jag gå ut en snabbis :)
pusss!



                      

tjoo!

skola idag , de var rätt så lungt , delade upp oss i våra nya klasser osv. sen har jag varit på stan med davve & finni, vi satt bara vid nå fik och snacka nån timme, davves tjej fyller år imorgon och han hade ingen aning om vad han skulle köpa och då kom jag på en svinbra ide , att han ska köpa en plastros elr nå och sen ska de stå på en lapp "när den här rosen dör kmr jag sluta älska dig" haha han vart ju svinnöjd så de blir nog de :P hehe! pluttiplutt!
ska iaf gå och sova snart , även fast klockan inte ens är 8, men har inte sovit så mkt inatt heller så. börjar iaf 8.15 imorgon, har inte stigit upp så tidigt på flera veckor , så de kmr bli tungt ! :/ menmen, sen efter skolan blire väl stan elr nå, måste hitta ett par skor!! :))
men nu ska jag dra mig till tvn och sen soooova!!! (Y)
pusss

höhö :)

Tvillingarna Vecka: 35 (2009-08-24 - 2009-08-30)
Du har talat om vad du behöver och vad du vill ska ske. Men du beter dig fortfarande som om du inte förväntar dig att det faktiskt ska kunna bli verklighet. Tro på att du ska få din vilja igenom och gör utrymme för en sådan händelse. Faktum är, att hela skeendet snabbas på om du helt enkelt uppträder som om du redan hade fått det du ville ha. 

                              

söndag

tjoho :)
då vare en tråkig söndag på G, nämen vaknade vid 15.00 idag , drömde en svinrolig dröm iaf , jag och några var ute på värsta äventyret :) haha!
ska snart förbi jennifer och vara social, sen blire att fara hem och kolla på någon film som börjar på 5:an, sen mkr de väl inte hända så mkt ? kmr iaf inte kunna somna ikv, men börjar ändå 13.00 imorgon , och vi kmr väl bara dit och säger hej sen får vi typ dra :p haha så kmr kännas ganska så onödigt , men börjar ju i en ny klass, elr dom har splittrat alla media 2:or så vi ska vara 2 klasser ist för 3, tur att jag hamna med frida iaf :) men fattar inte hur dom har tänkt , vi är 30 st i varje klass , vi kmr inte ens få plats i klassrummen ju , haha smart där! (Y) känner nu att jag har skolångest , vilket jag har varje söndag när de är skola!! haha menmen , nu ska jag kila förbi jennifer. men hade bra! :)
puss!
                                                                  saknar !!!!

                 

hej bara! :)

gårdagen var väl nice, helt ärligt så kmr jag inte ihåg så mkt men :) haha! nämen nu ska jag lägga alkoholen på hyllan ett tag :)
idag har jag inte gjort så mkt, städat och varit jävligt tröttt, sitter just nu med jennifer vi ska snart kolla film "gröna milen", hon säger att den är bra så får väl lita på de ;D hehe!
2 dagar kvar nu till skolan , fyfan ;s känns inte så lockande... imorgon blire iaf att ligga i sängen hela dagen lång och skönt som fan ska de bli :)
men nu ska jag börja röra mig mot tvn :)
pussss

I didn’t wanna believe it then but it all worked out in the end.

hallå :)
blev iaf igår att jag for till lina och kollade film , kmr inte ihåg vad den hette , men sorglig som fan var den men jävligt bra!! :)
ska snart in till stan och träffa freddan, sen säger man väl hej åt johanna också :) blir iaf att åka hem på biljetten eftersom jag bara har 100 kr att leva på ihelgen, men de får duga :p blir iaf mest troligt att vi är här hela kvällen , fast ska inte säga något , blir alltid ändrade planer ändå så ;) haha! men nu ska jag iaf hoppa i duschen sen städa sig lite :)
puss


hallå :)

har inte hänt så speciellt mkt idag , vaknade vid halv 4, sen for jag trött som fan med farsan och handlade lite mat, sen har jag bara varit hemma och tagit det lungt, elr for förbi linn en snabbis :)  sen for jag hem och kollade på american pie - the wedding, sjukt rolig är den ;) haha ..
imorgon blire att fara till stan när man vaknar och hämta dricka, sen kolla runt på lite kläder om jag har tid :) sen blire väl mest troligt förfest här sen vidare nånstanns :) men nu ska jag gå och kolla på nån film ,  har typ blivit värsta tvnörden ;) haha.
puss

                         



I know you're leaving, touch and go, oh-oh.

halllllå :)
rätt så seg dag ändå, vakna vid halv 2, sen for vi och tränade, man känner att man inte har tränat på hela sommaren ;) haha! sen for jag hem , så kom johanna, så har jag bara varit ute med hon josse och jennifer , sen har jag och jennifer bara varit hemma hos mig och glotta tv :) imorgon vetefan vad jag ska göra, kanske skulle hitta på nå med johanna , men de fårman se :) känns som att dagarna bara rullar på fort som fan, och de känns ju förjävligt eftersom skolan börjar på måndag :' / men sånt är väl livet.... haha har så jävla tråkigt just nu , men ska väl ändå sova snart är ganska så trött :)
nu ska jag iaf slå på en film och bara slappa :)
pusss

                         

You're Never gonna be alone!
From this moment on, if you ever feel like letting go,
I won't let you fall...

Is this the bed I chose to make

hallllå :)
gårdagen var lite nice , var hos nån snubbe på herts ,  sen till lerbäcken där vars frida och alla var :)
idag for jag hem vid 8 på morgonen sen när jag kom hem kolla farsan helt snett på mig :P hha inte så konstigt då.
sen vakna jag vid 2tiden av att jag hör farmor skratta ? tänkte vad fan hon gjorde här , hade ingen aning om att dom skulle komma, men for iaf direkt då och var barnvakt åt min lilla gumma :) helt söt hon är!
sen for vi nåra stycken och kolla film hos jennifer , :)
imorgon blire att fara till stan och träna med jennifer , :)
men nu ska jag kolla om de är nå bra på tv :)
pusss

rubrik

hallå :)
idag vaknade jag vid halv 1 , sen for jag nästan direkt till stan och var med bella och nåra mer :) köpte ett par jeansleggings, ville ju ha ett par andra , men storlekarna var slut :/ menmen , sen puder och solpuder :)
ikv blire mest troligt att festa, men fårse vars de blir :) heh!! 
nu finns de iaf ingemer att skriva , elr jooo drömde om edward inattt :D ahhahaha!!!!!!!!!!!!!!!!! han från twilight, fast då var han lika snygg som han är i filmen ;) hehe!
menmen
pusss

Lips of an angel

hallå :)
sitter här hemma och har jättetråkigt, vaknade vid 3 idag , sen kom bella till gammelstan , vi for till starre och köpte cola , sen satt vi bara där med josse och jocke , sen nu for dom för ett tag :)
igår kolla jag och josse massa filmer , the village, scary movie & firefox, bra som fan var dom iaf ;P hah!
imorgon ska jag iaf till stan med bellla , blir och köpa puder eftersom mitt är borta , vet inte vars den har tagit vägen , men :) sen kanske man far och tränar, men hatar att träna i stan , vet inte varför , gammelstan är bättre ;) såäre bara. men de är ju stängt...
vad ska man göra ikv då?? kmr sluta med att man slår på en film elr nå,  finns ju inge annat och göra så.
punkt


                 


tjooo!

gårdagen var jävligt kul , hände så jävla mkt saker , haha inte bara bra saker dåmen, så äre väl för de mesta, elrhur? men vi for iaf till josse och festa , och sa att hon inte skulle ha fest för de blir alltid nå tjorv , sluta med att de blev ganska så mkt folk , haha! men hade iaf kul jag iaf :)
ikv blire nog att ta de lungt , elr frida vill att jag ska festa med hon :) haha men fårse om jag pallar, bara om de dyker upp nå roligt så :) yeah, men nu ska jag göra annnat hade jag tänkt :)
puss

partyy!! ;>

helllu :)
igår var jag med josse iaf, inte så ovanligt dåmen , kan ju tro att hon har flyttat hit förfan!!:p haha. nämen vi var ute men massa , skulle till thomas stuga med massa folk och festa, men de blev inte av iaf.. men jag josse & andre for och köpte chips&dip och massa godis sen hon till mig och kollade zorro!! ;) heh! sen for vi ut och träffa alla fyllon, ojoj klywen , aldreg sett han så jävla full , HAHA!!!!!

Idag ska jag iaf ha förfest , sen blire att kolla runt efter fest, de är ju fredag så de borde finnas nått iaf :)

nu ska jag iaf hoppa i duschen åre , sen vänta på att davve ska komma och sociala med mig tills alla kmr :P heh!

puss


.


                                                   Helt fin låt !!

          

hallå :)

gårdagen var nice iaf ,  jag jennifer & josse var först i min stuga och föra, sen for vi till snickars och träffa folk :) sen for vi ut med dannne ett tag , men jag jennifer & jessica stannade på max sen , fattar inte varför , men jessica ville träffa sin snygging ;) ahah aja , sen for jag till grus och träffa erkki & cola, sen körde erkki mig till gammelstan för josse var lite emo, haha kul såg de också ut :) men jag och josse for senare hem till mig och käka lite sen till stugan och sov ! =)
idag har farsan farit till kärrbäck och så kmr han hem på lördag elr söndag , sköööönnt :) så blir lite ff här ;) ahah! men ska iaf snart fara och bada med josse andre och dom dära :)
imorgon kanske de blir selet , fårse hure blir med den saken :)
men nu ska jag gå och käka mina nudlar!
pusss

                 


reegn..

hallå :)
vaknade vid 3 idag , josse for för ett tag sen,  men hon ska komma tillbaka snart igen , så ska vi kanske till walle och kolla film elr nå , finns ju inget att göra när de ska regna så jävla mkt, johanna ville att jag skulle komma till stan , men fårse , kanske om de slutar regna :) yeah! ska snart käka grillat och gott som fan ska de bli!
men nu ska jag göra annat!
pusss..


once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feelin' down

hallå :)

idag har man inte gjort så mkt, vaknade vid ett så jag skulle hinna göra något , men då ligger ju alla och sover hela dagen :/ aha! men sen for jag och träffa frida snabbt sen till gammelstan, då var jag josse stina fällman och linkan och kolla tv hos fällman och käka chips&dip ;)!! sen fick vi tråkigt så då kom vi på att vi skulle bada näck på snickars, och så blev de , men linkan fick sitta och kolla på elden :) hhaha! sen for vi till mig och käka nudlar och drack pepsi, och nu sitter jag och josse här ska väl snart kolla tv elr nå sånt däääära sen typ soooova!!! :)
men nu ska jag vara lite social med josssi!
pusss

                                                   när jag fyllde 14 ;)!! ahaha

                           


allt går i bitar så fort man börjar hoppas

tjena :)
nice var de igår då , mer behövs väl inte skrivas :) sitter iaf nu hos farsan , är trött och seg eftersom de är svårt att försöka sova i 40 graders värme :p haha. men idag blir de att vara med jennifer kanske kollar film elr far ut och träffar folk :)
imorgon ska morsan ta ledigt från jobbet för att hon vill umgås med mig en hel dag, haha nämen vi ska och sola typ :) såäre, nu ska jag hoppa i duschen sen ätaa :)
pusss


          

kunde inte bry mig mindre

hallå :)
hade faktist svinkul igår, for till storsand en sväng och sa hejdå åt Emil , fan vad man kmr sakna han!!! och han kmr tydligen nästa sommar tillbaka.. menmen, sen for jag och johanna ut och åkte med erkki och nåra, sen blev de massa kärleksproblem, skönt att man slipper sånt tjorv iaf nu :P hah , nämen allt löste sig , för en iaf. sen for jag och sov hos johanna , vi skulle ha julbord idag fast ändrade planer ;) haha bara vi som fattar, helt sjuk humor vi har! menmen , nu sitter jag med hårgfärg i håret, ska snart duscha sen till örnäset trorjag och hämta öl, sen party mest troligt :)
men nu ska jag duscha sig lite sen jaaaaa, :)
pusss

tråk

tjenare :)
blev iaf chips&dip kväll , och så kollade vi sex and the city filmen, länge sen man såg den :) sen gick vi ut snabbt men jag for hem var så jävla trött även fast jag har sovit hela dagen idag. imorgon blir de iaf tidig uppstigning ska be morsan slita upp mig :) sen ska jag och tessy till gammelstan och bada&sola. ska försöka få ihop ett helt gäng , blir roligare då! och emil far hem på lördag :/ så kmr han tillbaka till vintern, så vill hinna säga hejdå åt han också! sen på kvällen blir de fest, men jag & tessy ska vara nyktert sällskap så blir inte så mkt fest för oss men :) och har nu fått veta att de är 500 i lule som har svininfluensa, så börjar bli lite nojjig haha tvättar händerna direkt jag gjort nå :P haha! fyfan de vill man inte ha!!
menmen , nu ska jag slå på en film och sen susssa :)

pusssssss!

cause when you're halfway up you're always halfway down.

helllu :)
igår for jag till arons med jennifer, var nice , men de var inte så varmt ute som jag trodde :S  aja sen for jag hem, duscha sminka mig & åt , sen bussen till stan, där träffade man massa folk, sen körde erkki mig till svartöstan sen vart de knas :P men men G var i svängarnaa och körde hem mig =) haha tur man kan ha!
idag vetefan vad man ska göra , en ville att jag skulle med och bada , men de orkar jag nog inte =P lät ganska så jobbigt, men nyss skrev frida att vi ska ha en chips&dip kväll , så de är väl planerna :)

juste , somnade ett tag vid 13.00 sen dess har jag drömt värsta skumma drömmarna , att jag har varit på olika ställen och sen skulle jag bli halshuggen men då börja jag slå mig själv så jag skulle vakna , men då hamna jag i en annan dröm, så jag hae drömt i min dröm så fortsatte de så hela tidne , haha ni kanske inte fattar , men läskigt som fan varde visste inte om jag var vaken elr sov!!:P

men nu ska jag göra mat :)
puss

 
                

helllu :)

sitter här och ska snart slå på en film elr nå, sova iaf trorja , fårse :Pidag har man inte gjort så mkt, skulle till arons och sola men jag och johanna råka sova lite för länge :) hah jobbigt att sova med den bruden, direkt man lagt sig skönt så sliter hon bort täcket från en!! =) istället för att fara till arons så for vi in till stan, satt på kh och sola, sen kom jennifer också så for vi och träffa blom åre, sen tog jag sista bussen hem , sen kom jag på att min data hade gått sönder , men fick en av peter :) tack förde!
imorgon blir de iaf att fara till arons om de är bra väder och att jag inte sover för länge , men antar att jennifer kommer telefonterra mig ;) haha sen efter de blir de väl att fara till stan elr nå , finns ju inget att göra nuförtiden! :s
nu ska jag iaf slå på en film sen sova :)
pussgodnatt.



                         

sooool!

hallå :)
sitter här helt nyvaken, så äre ju svinvarmt ute också ju, måste slita upp tessy så man kan fara nånstanns snart :) !!
LK var väl roligt, men trodde de skulle vara lite bätttre, elr i lördags hade jag inte så  kul men, roligare var de på efterfesten som slutade vid 10 på morgonen ;P haha! joooo.  igår vaknade jag vid 5 hos johanna , då for jag hon och tesssy direkt och käka på max sen satt vi ute ett tag också sen kom danne , så han fick köra mig och tessy till hertsön så for vi till mig och käka chips&dip och kolla twilight ;) sen for vi till lexi ett tag och var sociala  sen till mig igen och kolla eva&adam sen somna vi :) haha länge sen man såg den filmen!
idag blir de typ att fara och träna skulle jag tro sen till gammelstan, funderar på att fara förbi farsan en sväng , :)
menmen , nu ska jag slita upp tesssy : P
puss


                                              söttjejen =)

                

RSS 2.0