fredag

hallåå :)
gårdagen var nice , men sjklart så missar man skaburbian , åååh lesss jag blev.. hade iaf kul fast kanske blev lite för mkt , hahha :) tror jag ska ta de lugnare ikv. snart ska jag börja sminka mig , sen käka och sen till gammelstan till lokalen och föra :) sen in till stan och ha kuuuuul ;) menmen , känner mig stressad :)
puss

LK !!

tjenamors!! :)
sov hos johanna inattt , elr sov , vi somnade 6 på morgonen :) haha , sen ringde morsan och väckte mig 11 , så kom hon och hämta mig så for vi till banken och fixade min lön, sen till stoheden och handlade mat och så åt vi korv :P sen vidare till kulturens hus och köpte förköp åt mig :)  sen for vi hem , så kom de nå finnar hit , haha dom kunde inge svenska alls , så var lite jobbigt men :P  och sen har morsan och peter predikat för mig, ååh orkar inte lyssna på sånt dära , så jobbigt!! slutade med att jag blev lite pisss och gick därifrån! jooooo. snart ska jag till stan och sen bv med lite fölk :) sen in till stan och kolla på skaburbian!
men nu ska jag käka och fixa mig litegrannnnna :)
pusss

                        

.


         

                      efter allt vi sa, slutade det med tårar. och då tänker jag,
                                   jag vill aldrig mer se dig såras.

hallå :)

skrev ett inlägg igår , men de kom tydligen fram idag? ehjo , menmen , kom hem från stan för ett tag sen , blev ingenhårfärg kändes så jobbigt att gå till willlys ;/ men de får bli imorgon :)
ikv blire iaf att ta en chips&Dip kväll med fridis , sen kanske tesssy också skulle komma och sova :) så äre ju LK imorgon , blir att man förar hos en snubbe , kommer inte ihåg vad han heter :P haha , men sen senare till stan och kolla på skaburbian !! <3 mmm.
men nu ska jag ladda ner nån film elr nåååget , orkar fan inte göra nååå ;)
puss



hoome :)

tjenare :)
kom hem idag, fan vad jag var nervös på arlanda, men de gick faktist skitbra!! ;D förutom att jag tappa bort min påse , men de löste sig :)  kom hem vid 8 ungefär , tänkte bara ta en lugn kväll hemma , men fick ju jättetråkigt, men johanna ringde iaf och hon ville träffa mig , men danne kom och hämta mig sen for vi runt ett tag, så fick man träffa blondinen haha vilken chock jag fick ;D haha! menmen , sen dumpa han av mig på konsum så träffa jag frida ett tag också :)
nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, hmmm typ slå på en film elr nå. imorgon blire iaf stiga upp tidigt och fara på stan med lite folk, måste till banken och hämta ut min lön :) nicenice pengar gillar vi!!! sen blire också att hämta drickat till LK! haha längtar dit , de enda som händer i lule!!
men nu ska jag göra annat :)
pusss

                     
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

                       

helt insane ;)

tjenare :)
grönan vart de idag , jävlans kul var de ;) haha när vi åkte frittfall fyfan vad jag skrek höll ju på att spy och sen de vanliga "VI KMR DÖÖÖÖ" haha :p sen åkte vi insane , den bästa på hela dagen ! ojoj , man både skrek och skratta samtidigt och sen när man kom ner kunde man  inte andas för att man skratta så jävla mkt ;) hahaha! nämen de har iaf varit svinkul idag , men jag och lisa känner oss lite tjocka , ätit skäpmat nästan varje dag ;) menmen, flottärgottt!!! nu ska vi snart käka popcorn och sen kolla film och behöver väl inte ens skriva vad de är för film ;) haha är man besatt så är man,! såäre.... menmen är iaf helt slut i kroppen så vi ska nugrilla mackor!!! mummmu.
pusss  :)


söndag

hellu :)
idag var de menat att vi skulle till grönan , men de blir imorgon ist för då ska hennes polare med också :) ist för de så har vi varit vid globen och kollat och shoppat ;) heh , jag som sa att jag inte skulle shoppa nå , men ändrade planer :)
blir iaf att jag kmr hem på tisdagkväll nångång :)
nu ligger vi typ i sängen, elr vi ska snart trorja ut och röka och sen typ slå på Twilight igen ;) hahaaa, men är helt kär i den filmen, jag ska också hitta mig en edward snart ;) haaha , kmr vilket inte hända :) menmen, ska försöka vara social med lisa nu ;D hade bra!
puss

chips&dip ;)

hallå! :)
sitter hemma hos Lisa nu, vi har varit och köpt chips & dip och snart ska vi kolla på twilight ;) fyfan  vad bra den filmen är , den bästa jag sett typ ;) haha! men de blir iaf en lugn kväll =)
igår vare iaf fest , haha helt galet var de, men jävligt kul var de iaf ! :) imorgon blire kanske att vi far till grönan elr att man shoppar ;p menmen, kmr hem på måndag så lägger in bilder åre då :)
pusss!

byebye lule!! :)

tjohoo ! :)
idag beger man sig av, jävligt niiiice :) vi ska typ på kryssning ocha llt ;) haha , och grönan då, tror inte jag orkar shoppa så mkt, fast fårse hur de blir =)) ska snart packa klart , sen duschen sen vete fan , vänta på att kajsa och dom ska kommma :) menmen , kanske uppdaterar lite under helgen =)
pusss

                  

               

                         Where did I go wrong, I lost a friend
                         Somewhere along in the bitterness
                         And I would have stayed up with you all night
                         Had I known how to save a life


you and I, oh baby we can truly fly.

tjooh :).
jävlar vad jag cyklade igår, frida börja snacka om att vi skulle ut på äventyr ;) haha , så vi cyklade från hertsön till stan för att möta tesssy, sen cykla vi från stan till tuna sen tuna till hertsön igen ;) haha fyfan vad hurtig man känner sig!!
ajja , nu gör jag inget , frida for för ett tag sen , ska snart börja fara in till stan trorja , om jag orkar :) fårse . sen blire iaf gammelstaaauun. nämen måste dit och tjata på farsan lite , åh vad less man blir!! menmen...
nu ska jag duschaaa!



                              

I can walk a thousand miles to be with you

tjaaao.
sovit till halv 4 idag :s känns inte så jävla lyckat att sova bort en varm dag :/ menmen! for iaf direkt ut med frida på en rök när jag vakna, sen när jag kom hem var kajsa här , min "kusin", hon kom till lule idag :) vi snackade om att jag ska åka till stockholm med hon på onsdag elr torsdag , hade varit nice , så slipper man åka själv, sen blier kanske att jag åker hem med jonas för han ska dit idag, haha för vill fan inte åka själv , kmr virra bort mig helt ;) menmen.
ska snart käka, sen ska man till gammelstan ettt tag, fråga farsan om pengar osv :) sen blire väl kanske att jag sover på hertsön , fårse om jag orkar :) ahah har egentilgen fotbollsträning idag, men vågar fan inte fara. kommer ju inte orka med min kondis, har inte rört en fena på 3 år så ;s menmen , nu ska jag fixa lite grejjjer sen käka :)
pouss!


                       

The old me is dead and gone.

tjaaaa :)
sitter på herts, ska snart sova , är svintrött!!! hade iaf kul igår, mer finns väl inte å säga :)
idag har jag inte gjort så mkt, varit på tuna med frida tessy och jennifer . tessy har ju flyttat dit , helt fin lägenhet dom har :)
men vi for på bowlingen och köpte chips och dip sen tjocka vi och kolla film ;) haha!!
imorgon blire iaf att fara till g-stan direkt man vaknar , få ju storbesök ;) hah! nämen, ska sova nu känner mig helt vimsig!
pusss





lördag

tjohoo :)
sitter här och gör inget, väntar på att andre ska sluta sega och komma ut och vara social med lilla mig :P haha!
blev lite party igår ändå i mariebergslokalen, mogges syrra fyllde typ år så där var de röjj! ;) kom hem vid 4 ? trorja , mådde inte så bra då kan jag lova :P huvvva! ... ska iaf snart börja städa mitt rum elr om jag inte gör de på söndag ? låter som en bättre ide, johodu! blir iaf att fara till svartöstan ikv måste bara få tag i fridelutten vilket inte kommer bli en lätt match eftersom hon inte har någon mobil, men de löser sig :)
men nu ska jag hoppa i duschen, sen ut :)
puss


                                     
fastnat helt för den här låten!! 

            

hemmmmma :)

tjenare :)
då var man hemma ,  varit i pello hela veckan hos johannas farmor :) varit svinskönt att vara där , komma bort från allt ett tag :)
ska snart dra till ica så ska andre få köpa giftpinnar år mig , sen blire att fara förbi emil och hämta ett flak :)
sen är man väl social ett tag där, sen till hertsön och träffa frida , vi har nog en hel del att snacka om;) haha , så blire att jag sover där också.
imrogon blire fest i svartöstan, niice ska de blir :)
men är stressad så ska börja trasska :)
pusss

hallå!

äntligen fredag, såskönt! :) ska iaf snart till stan med tessy josse och johanna och fixa lite grejjer , sen till josse och fixa oss, sen blire paaaarty!! ;)(Y) så sover jag väl hos josse elr nå , fårmanjusee :)
men nu måste jag hoppa i duschen , sen till bussen :)
pusss!


what ever happens to you, we'll see But it's not gonna happen with me.

tjena :)
kom hem nyss, varit ute med tessy emil andre och dom dära :) och nu ska jag snart käka , gött som fan ska de bli! är svinhungrig. sen kommer de lite folk hit och kolla film ;p
Hade iaf svinkul igår, vi satt i mariebergsbastun , hah sen kom de mer och mer folk så de blev lite trångt tillslut men :) kul var de! Sen var jag tvungen att använda upp mina sista pengar till taxi, de brändes! får ju lönen om 3 veckor ;/ men var bra att jag for hem för hörde idag att de hade blivit massa strul så :S var hemma ungefär 5 på morgonen då var morsan typ på bra humör, men sen när jag vaknade vid 7tiden och skulle gå till jobbet blev hon svinsur, så jag for till gammelstan och sov vidare med tessy ;) hah!
sitter nu hos farsan , frida skulle kommma förbi också, så får se vad vi gör , sen blire att fara och köpa nå gott och kolla film :) menmen. ska göra nå annat nu ..
puss


                                                    Börjar spela fotboll den 20nde juli !! ;)

                       

yeeeeey ;)

halllå
kom hem från dom nyss, var roligt att vara där, elr ja kul att träffa dom :) var iaf där och käka sen åt vi tårta sen for jag Lisa och Frida ut och gick och snackade, blir iaf party imorgon ;) är helt taggad!! så följer ju Lisa med också :) haha festa med norrläningar, hur ska de sluta! menmen , ska iaf fara till stockholm och bo hos dom ett par dagar under sommarlovet, behöver verkligen komma bort från lule, så morsan tyckte de lät great iaf :)
menmen, nu ska jag göra nå annat :)
och juste sen sitter lisa och snackar om att hon ser "tzatsiki" elr hur fan de stavas hela tiden! troru inte man blir lite sotis!!!
pusss!

2 dagar kvar !!!

helt lycklig är jag , får snart sommarlov på riktigt , ååh vad jag ska sova :)!!!
väntar på att bussen ska gå så man kan fara in till stan med frida, blir väl att köpa puder fondation och en vit ögonskugga, för allt är nästan slut :s menmen, nytt på ingång!! ;) sen blire att fara och fira adam som fyller år idag trorja , ingen aning faktist, men far väl hem ganska tidigt ändå eftersom jag jobbar , och kommer vara ganska så trött ikv :/ men sånt är livet! Är jävligt less på att plocka skräp eftersom de är så dåligt väder , vill bli bruun!!!! men nae. men tur att det blir bra väder till helgen =) nice ska de bli!
men nu ska jag kila , hade bra :)
puss

hallå

kom hem  nyss , svinkul var de att träffa dom, så jävla söt anton är!!! och ismo har inte blivit lugnare alls.! haha :P nämen han är frän!  for sen till walle en sväng men for nästan direkt till bussen så :) ska snart och och traska med frida och snacka sig lite :)
blir inge festa imorgon :/ nämen ska på 19årsfest hos adam och lisas farmor ;P haha , vi ska grilla åre! ska bli nice.
men vi skulle iaf ta det på torsdag , då får jag ju sommarlov på riktigt också :) sköööönt!
nu ska jag börja klä på mig sen ut :)
pusss!



                         


starting from zero got nothing to lose.

Tjollahopp!
vaknade nyss, och självklart är jag på dåligt humör. fyfan , sovit 3 timmar! ´ajaj.. ska iaf snart till gammelstan och träffa göteborgnarna, villket kommer bli kul eftersom jag inte har träffat dom på flera år ;S sen kanske jag skulle ut med tesssy elr nå :) men nu ska jag kila fick bråååådis ;)
pysss


tråkig söndag

tjo.
satt barnvakt igår med davve och johanna , gick bra, skönt de var att prata med davve, var så länge sen, och sen när de har hänt så mkt på sistone. aja , sen senare på kvällen for vi ut och tog en rök med andre och dom :) och måste bara säga att simon var så gullig, tyckte de var så varmt i hans rum så tog han fläkten mitt i natten och koppla in den just vid mig ;) haha så liten och söt han är !
vaknade upp vid 11, för simon skulle ha kalas åre , fyfan vad ungar de kom ungefär 20 stycken ;s haha!
for iaf sen hem och hämta grejjer sen till tuna framochtillbaka, sen en halvtmme till gammelstan sen hertsön och träffa frida och jonna , och nu sitter jag här och har svintråkigt , vill göra nått , men finns ju inget att göra och det suger. :/
blir iaf att festa på tisdag med frida och tessy, orkar inte bry mig att jag jobbar , vi ligger ändå bara och sover så de spelar inte så stor roll :) tessy och jag planerar på att fara nånstanns, men vi vet inte vars ? vi får hitta på nå. morsan vill ju att jag ska fara till stockholm, om hon bjuder så far jag gärna :) haha!
men nu ska jag kila !
puss


                            


        

brist på annat.

sitter och väntar på att maten ska bli klar, blir nå nudelmat. sen direkt efter till gammelstan , davve ska komma förbi min moster också och vara social , eftersom jag inte kunde träffa han igå¨r , jävligt länge sen man såg han :/ men de ska iaf bli kul att träffa han :) har suttit och läst en jävla blogg i 1 timme , känns som att man inte har nå liv !! haha
och juste satt helt still i min stol så råka jkag vrida om benet och nu kan jag knappt gå, så fult när man ska gå till bussen, kmr jag där haltandes .

har typ börjat tänka svinmkt på saker och ting, alla misstag man har gjort , och nog tror jag alla har gjort misstag som man ångrar men som man ändå inte kan göra nånting åt, men man lär ju sig av det, iaf jag. så egentligen har dehär varit en bra sak även fast jag inte tycker det nu. men tror jag kommer må mycket bättre som person och börja respektera andra bättre. De enda jag saknar är närheten, att bara ligga och kramas och kolla på film, men de är bara rutinerna som måste flyga bort så kommer allt bli så jävla bra, ska leva livet fullt ut!



                           

buuuh

hallå :)
hade svinkul igår! började med att vi var nåra tjejer hos jessica , käka korv och börja dricka lite , sen kom allt folk, fyfan blev ganska så mkt ändå :P haha alla bara sjöng och dansa ;) sen fick jag johanna och patrik skjuts till max , käkade min chiliburger. satans god var den :)   vaknade vid 10 i morse, så har kanske sovit 2 timmar , men känner mig ändå inte så trött.
ska senare till gammelstan och sitta barnvakt med johannis, ska typ bli skönt att bara kolla film åre ikv :) kanske nån kommer förbi och är social med oss ? de vet man ju aldrig ;) haha.
menmen , ska försöka stänga ögonen och sova ettt tag :)
puss


                          kvällens partylåt !!! ;) haha fettbra (Y)

         

.

Du vinner i takt med att du lär dig och går vidare
Och inser att framtiden erbjuder nåt finare



snart freedag! :)

                               grattis till jessica och min moster som fyller år imorgon ;) <3

tjosan!:)

skön dag på jobbet idag iaf , gick svin fort ju. haha jag och josse har typ gått omkring och sjungit, folk borde ha trott att vi var dumma i huvet!:p hah, sen äre en kille som förföljer oss i sin golfbil, så vi garvar ju direkt vi ser han! haha :)
har iaf varit på körskolan idag , suttit där i 3 timmar , jobbigt som fan vare, men skönt att de är bortgjort, så nu ska jag bara göra syntestet sen ses vi på vägarna ;) .
Party imorgon iaf tror de kmr bli ganska så kul , ska försöka vara glad hela kvällen , annars kmr andre med en hink vatten och häller över mig ;P hah! niiiiiice!!
menmen , nu ska jag kila vidare och byta om, sen ska jag somna till tvn :)
pussshej!

           vill tacka alla mina vänner & familjen för att ni är så jävla underbara, ni är guld!



                       

RSS 2.0