jobbajobbajobba...

på solbrännan ;) ahah! fyfan vad chillt vi har de på jobbet, jag och josse ligger bara och solar och får pengar för de ;) så känns att dom här två veckorna kmr gå ganska så snabbt. kunde inte sova inatt så är ganska så trött , låg och snacka med morsan tills 4 inatt, så mår faktist rätt så bra nu,förutom när man tänker på gammla minnen när man träffade osv, de svider, men tiden läker väl såren , så äre väl ? får man ju hopppas att de gör :) ska iaf försöka ha så kul som möjligt!!
kmr inte orka skriva så mkt i veckan men kmr mest jobba sola och bada, sen fest hos jessica på fredag eftersom hon blir 17 :) och på lördag blire att vara barnvakt åt min lilla sötgumma!<3 och då hakar väl johanna också på hoppas jag , kmr inte orka sitta där helt själv ;) höh!
menm,en , ska ta mig en dusch nu sen käka nånting , sen blire väl till g-stad och vara med dom :)
pusss!


                                                                     </3

                         

såäre ..

hallå!
kom in nyss har varit ute med johanna och andre och dom. kunde typ inte sova inatt, elr fick en liten blund men sen direkt jag vakna så kunde jag inte sova. suuug. har typ ingenting och skriva för det finns ingenting ochs kriva, ahh. far iaf till jobbet imoron , jobbigt ska de bli , men pengar är ju pengar elrhur?. jååå.
men nu orkar jag inte, ska börja packa sen till herts.
puss

I stayed the same

skön dag det har varit idag !! :) varit ute och solat sen for jag ut med masssa fölk, tog första doppet idag också, haha helt stolt, men det var fan skönt, men var lite mesig på att komma i men tillsslut så hände det ;), aja sen var vi bara ute och spela pricken osv :) kom hem nsyss , och ska snart kollla på film elr nå.
imorgon blire att fara och sola på HKtaket så fårse om man blir nå brun , mest röd trorja;) haha! men men, ska kila till tvn nu :) hadebra!
puss

söndag

halllå :)
sovit bort hela dagen elr sov till 15.00 och sen haru ju varit jätte bra väder också så de sög ju ;/
helgen har iaf varit nice, midsommar var vi ju hemma hos mig som sagt , det var kul :) förutom att jag fick lock för ena örat och att jag var sjuk OCH att jag hade så jävla ont i ryggen så jag knappt kunde böjja mig ner ;/ hahaha! men allt gick bra iaf ändå! :)
Igår gjorde jag inget, vaknade upp och mådde inte så bra. men men , man har sig själv att skylla , så äre bara :) sen ´for jag till henke och käka pizza och kollade på segermyr hela natten ;) haha fettbra det är!!!
idag har man inte gjort så mkt , jag och tessy for till ica och köpte cola , senf or vi till ip och spela pricken med nåra ;)
kom nyss hem från snickars var där med massa folk , skulle bada men fega ur ;) haha blev så kallt. menmen, ska snart ut igen med nåra och hitta på nå  :)
men nu ska jag kila och vara social med dom andra :)
puss

Midsommar! :)


                                       Jag sommar-06 ;) hahha!

                               
                                                        
 
                                            tjosan :)
somnade vid 4 inatt och ändå vakna jag vid 11 :/ konstigt :) aja , for direkt jag vakna till hertsön och hämta kläder åre , sen skjutsade morsan mig till g-stad igen, sen tog jag och henke cykeln och rulla till storheden köpte kött osv :) så ska tessy sen komma hit så ska vi grilla ;D gooooottt (Y)   farsan och brorsan och borta tills imorgon, så blir att ha lite rajjtantajjtan, nämen det ska komma lite folk och dricka öl och spela kubb och bara ta det lungt :) ahah fast får lite dåligt samvete för farsan sa klart innan han for att jag inte fick ha nå fest elr nå, men de kmr ju inte komma så mkt folk ändå så, de är bara att leva med de ;) hahah!
ska börja sminka mig och städa lite nu, ser ut som en svinstia här kan jag lova!! :)
ha en bra midsommar allesammans ;)
puss!

hmmm.

halllå!
seg vecka, började jobba i måndags, trodde det skulle vara lätt , men fyfan, jobbigt äre. Jag tessy och josse tar hand om 25 st 5-åringar, haha dom gråter slåss och leker :p haha! menmen, har iaf blivit sjuk nu, men ska ändå fara imorgn sista dagen ju. men kanske tar en lugn helg , fast de lär man ju se :)
men ska göra nå annnat,
puss

home sweet home!! :)

tjohoo!! :)
hade superkul i stockholm iaf :) trevligt folk osv. såg att jag hade råka skriva arlanda i förra inlägget , men mena kallax ;)
kom fram vid 22.00 på fredagen , jag och Lisa min "kusin" for ut , hon visa mig runt osv :) sen gick vi in och snacka sen slagga vi :) sen på lördan vare fest, eftersom adam hade tagit studenten i fredags men han hade festen på lördag, de var nice , var ganska så mkt folk :)  efter ett tag börja jag och lisa förfesta lite, sen for vi ut med adam och hans polare, vi skulle fara på nån krog men sen när vi kom dit så hade dom hårdkontroll typ , så vi orkade inte gå dit , men sen så träffade vi lisas polare så vi for med dom till knast , hade fettkul där iaf :) sen for vi hem och slaggga efter de :)
idag vaknade jag vid 13.00 sen packa jag åre , sen när vi kom till lule så for jag direkt till g-stad, hade nå möte på kansliet ,  börjar ju jobba imorgon så :)
menmen , nu ska jag kila till bussen :)
puss

så vare fredag :)

halllå!
ska snart bege mig till arlanda , hmm, är helt jävla partysugen :/ men men , kanske får mig nå imorgon eftersom de kmr vara fetfest där :) haha!
dagen började iaf med att jag duscha och fixa mig åre , sen for vi in mot stan och kollade på min bror när han tog studenten , sen kom det massa folk hit och käka och dittandattan, trevligt vare iaf :) fick 400 kr av mormor så nu är jag inte lika fattig nåmer , men dom kmr ju ändå gå bort i stockholm :) buhuhuuhuhuhuh!!!
men nu ska vi typ börja fara :) men ha en kul helg!
puss! :)

sommmarlov!! :) <3

halllå :)
ååh, vad ska man göra ikv då? blev inge festa pga att de regna och nåra hade inte fixat dricka än. : / hmm, blir väl att man far till nån och kollar film elr nå då..
imorgon blire iaf att stiga upp tidigt :/ hha , nämen brorsan tar ju studenten, så ska in till stan och kolla , sen kommer ju massa folk hit och fikar och käkar :) trevligt trevligt. sen klockan 6 så far vi till arlanda mot stockholm :) egentliten är jag inte så sugen på att fara , har ändå inga pengar ? ahahha :D men skitsamma , kasnke blir grönalund åde :)
nu , ska jag hoppa i duchen och börja fixa mig litttttegrann :)
pusss


                                  

           

<3

Du är tillsammans med? Henrik Selberg :)
Och varför det? för att jag älskar han.
Har han fått något smeknamn av dig? haha jo måånga ;)
Hur länge har ni vart tillsammans? 2 år och 1 månad :)
Hur träffades ni? genom vänner :)
Kände ni varandra innan ni blev ihop? nja , den jäveln höll på med en annan, men nog snacka vi lite :)
Hur gammal är han? 19
Älskar du honom? jo!!
Har du slagit honom? haha nog har vi haft våra slagsmål ;)
Har du roligt med honom? japp :)
Har ni sex? Yes :)
Skulle du kunna bo med honom? skulle väl kunna gå ;)
Beskriv honom med tre ord? Snygg, rolig & snäll.
Vet du nånting om honom? jag vet nog de mesta :)
Har du gjort ett sugmärke på honom? ja :P
Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? vet inte, kan inte se in i framtiden. men länge hoppas jag :)
Får han dig att skratta? Jadå :)
Säg två ord hur du känner för honom? älskar han
Vad för slags filmer ser ni på ihop? typ allt ? men mest komedi och sånt :)
Får du fjärilar i magen när du ser honom? nja, de var mest i början :) haha men fick de för nå dag sen , vi hade storbråkat och sen när vi träffades så kom dom fram ;) haha
Vad har han för ögonfärg? jag tycker dom ser gröna ut , men han har typ alla regnbågens färger :) hah
Vad är det finaste du fått av honom? allt jag får av han är fint :)
Har ni samma humor? hhah kan jag inte påstå, men min humor är ju som den är :P haha!!
Planerar ni framtiden ihop? planerar & planerar , vi drömmer väl mest ;)
Skulle han bli en bra pappa? jo :)
Vad gjorde ni senast ni träffades? kollade film :)
Vad gör han när han inte är med dig? hmm, är med polare,  elr så är han hemma och slöar :)
Är du svartsjuk på andra tjejer? de händer ;D
Har ni bråkat nångång? haha om vi har? ojoj :) men vi löser alltid allt!
Har ni haft ett uppehåll i erat förhållande? nopps :)
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? 2 veckor ? minns inte riktigt :)
Har ni samma åsikter om saker? haha nej!
Vem håller i fjärkontrollen? han
Har ni samma musiksmak? ganska så :)
Är han romantisk? jorå ;P
Stöttar han dig med dina drömmar och mål? jo
Gillar han sport? typ fotboll & hockey :)
Är han en djurvän? nåjo :)
Kan han sjunga? han är ju min lilla sångfågel ;) haha
Spelar han nått instrument? Nope.
Kan han laga mat? han är bäst på att laga mat!!! :)
Är han envis? haha de är vi båda två, så jävlar de sätter igång när vi börjar diskutera ;)
Tycker han om att resa? gör han väl :)
Vad gjorde han som fick dig att gapskratta sist? han satt på mig och börja kittla mig, och HAN vet att han bara behöver nudda lite i mig så börjar jag skratta!


                    

starting from zero got nothing to lose.

  

                                              Grattis på 17 & 19 årsdagen sötnosar :) !!!


           





skön dag de har varit idag, hade skola i 10 min  :) for sen till g-stad och var med johanna, vi käka åre , sen for vi till stan :) kollade på sällskapsresan , haha bra som fan den är ;) sen sov vi en stund tills monica kom hem med tårta , så käka vi de, sen for vi till g-stad igen och var med massa folk :) kom hem för ett tag sen och ska snart sätta igång och plugga de sista jag har kvar , jobbbigt :/ men sen slipper man skiten :) Henke är i boden just nu , tror att han kmr hit snart :) får man ju hoppppas. :) men men , ska sätta igång med plugget så jag inte blir klar imorgon ;) haha
puss!

söndag..

hatar söndagar! finns ju inget att göra ju ;/ kom iaf hem idag från smedsbyn, var skönt att vara där , men jobbigt som fan var det är skrapa stugan , hojja, klara typ 10 minuter sen vare paus ;) haha! nämen, vi bastade, kolla film och var ute osvosv.. :) sen for vi till kyrkbyn och fikade med henkes släkt eftersom han fyller år imorgon ;) och johanna får vi inte glömma! :) fast säger grattis imorgon ist ;D!!
Imorgon börjar jag 9 och slutar tyo 9.15 ? så känns onödigt att fara dit, men måste lämna in lite grejjer åre :) men blir väl sen att man far till g-stad ett tag, elr att man bara är på stan elr nå :)
men nu ska jag hoppa i duschen och sen slå på en film :)
pusss

torsdag snart fredag ;)

hallåjjjs :)
lugn dag har det varit idag, hade matteprov på morgonen , gick fan bra trorja , var säker på varje fråga föutom en ;) haha stolt*   nämen sen har jag varit på stan ett tag och kolla lite :) sen for jag och henke hem till mig, och här var peters föräldrar och fika , så fick massa presenter ;) hah ett bar leggins sex and the city filmen och massa godis ;) tack så mkt!
snart kmr de mer folk som ska käka tårta :) fettniice.
fick idag veta att vi får sommarlov på torsdag ocha tt alla ska festa då , så då missar jag inget !! ska ju till stockholm på fredag åre :) niceniec
men nu ska jag kolla tv elr nå , har tråååååkigt !!! :/
pussss

äntligen!!:)

Är klar med mdkn nu , och nu är allt klart, gick G dessutom, ;) han tyckte jag hade visat att jag verkligen ville ha g så de fick jag ;) nu har jag bara samhälls engelska & matte kvar!!:)
nog om skola , suuuuug :) ska iaf ut snart , men ska få en grejj av morsan och peter snart , hmm undra vad de kan vara :)
imorgon kmr det massa folk hit och ska käka tårta, sen blir de kanske att fara till smedsbyn imorgonkväll elr på fredagmorgon, känns skönt som fan att komma bort, måste plugga, och om jag stannar i stan så blire att jag far ut elr nå, och när jag är där så tar jag mig ändå ingenstanns :) haha!
färgade håret igår , blev typ svart ;s men de är väl bara för att de är nyfärgat, får manhoppas :)
 


                      

sjutton också ;)

tjabbahallå ;)
sovit i 14 timmar inatt :) haha vaknade vid kvart över 8 , men tyckte  de kändes lite tidigt att vakna så somna om :) min farmor och farfar har kommit hit , fast dom är på storheden nu och handlar så är hundvakt ett tag ;) aaha ! jag och andre ska iaf fara mot ica snart, ska fylla på mobilen med 300 kr så får jag gratis sms hela sommmarn :)
men nu ska jag kila, ha en jävlans bra dag, de ska iaf jag ha ;) ahh!
pusss!

RSS 2.0