:)!

hellu :)
fredagen var helt okey ;) mer orkar jag inte skriva.
lördagen var jag bakis som fan , men det gick över på kvällen nångång. var iaf bara hemma och käka popcorn och kollade film, "orphan" en riktig jävla psykfilm säger jag bara. men riktigt bra faktist :)
sen skulle krille komma och sova med mig, men råkade somna :/  var svintrött så inte mkt man kan göra åt saken !;p
vetefan vad som händer idag, vädret suger ju så.. kan det inte bara ta och bli sommar nångång!

ska gå och lägga mig i sängen och kolla film nu ;)
puss.

hahah.

var nyss svinless och förbannad men så skickade gustav den här! fyfan klockren. hahaha :)



helllu :)

skola som vanligt, fast började må dåligt så drog hem lite tidigare och sov, blev att jag skippade spinningen också.
nå sov i 4 timmar ungefär, sen när morsan kom hem så gjorde vi slingor på mig , tror det vart ganska bra ändå, fortfarande blött så ser inte så bra ;)
känner mig jävligt irriterad, vet inte varför men :p haha. så äre bara.
fan alla ska typ till umeå på lördag, är grymt sugen på att fara dit jag också, men ändå inte ;p känns ändå jobbigt! men blir nog att stanna i luleå... råttstad!!!

imorgon
ska jag festa iaf, ett som är säkert..! sen lördag fårmanse vad som händer. måst höra med frida om hon ska med och kolla på avatar elr nå! ;) alla säger att den är bra så.

imorgon kmr bli en riktigt nice dag känner jag ! ;) hahah. pengar <3

haha så blek jag var! ;)


We never really tried, to make everything alright .

helllu ;)
gick inte så bra att sova imorse pga att både johanna och davve hållt på att ringa, förstörde min skönhetssömn som jag behövde ;) haha. nämen tröck på ljudlöst, men då kom smsen om att det var viktigt så då svara jag :)
nå steg upp , sen slog jag på paradise hotel och sen andra avenyn, ganska så snasigt :P.. nå har inte gjort ett skit idag, orkade inte gå ut i snöstormen.
har iaf färgat håret nyss, måste bara torka det så jag får se hur det serut. sen imorgon blire att smälla i slingor :d fettnice!

skola imorgon , fyfan så jobbigt det kmr bli.  och jag tkr johanna kan stanna hemmma ihelgen och dricka med mig ist för att fara till happis!!!



All the promises we made, one by one they vanished just the same.

hellllow :)

varit en slapp dag i skolan , har i stort sett inte haft någon lektion allls :) skönt. mest varit med jessica och fulat! hah.

efter skolan gick jag på stan ett tag , hittade massa saker som jag måste köpa!! fast kanske inte blir allt på en gång;)
efter stan for jag till johanna, fast vi for nästan direkt till våran moster i gammelstan, träffade sötungarna :) sen drog vi och käkade på charlies åde. sen drog jag till hertsön!
nu sitter jag bara här och tar det lungt, men är grymt sugen på att hitta på nå eftersom jag är ledig imorgn , men alla andra har ju skola så :/ hmm..

imorgon ska jag iaf vara med davve, men vet inte än vad vi ska hitta på :), sen drar jag väl förbi johanna och kollar hur läget är där på tunastigen 41 ;) hah!
nåmer vetjag inte, villl GÖRA NÅÅÅ!

dusch nu iaf ;)



All the things I still remember
Summers never looked the same
Years go by and time just seems to fly
But the memories remain
In the middle of September
We still play out in the rain
Nothing to lose but everything to gain
Reflecting now how things could've been
It was worth it in the end


fnyyysing!:P

helllo :)
skola idag då , hade bara matte och arl, så var en ganska slapp dag ;P
efter skolan gick jag på stan med davve, vi pratade och gick in i lite affärer.
har även varit förbi körskolan och gjort syntestet igen..  blev nå fel sist.
men jag har bra syn iaf ;p får iaf börja köra på 1 vecka typ ? nåsånt, så ska jag göra mitt bästa för att få körkort till sommaren ! :) det är ganska snasigt.
nu idag händer väl inte så mkt , ska plugga matte och försöka skriva mig ett cv ;p måste kolla om peter ids hjälpa mig ikv.  sen skulle jag ut och traska med frideluttisen också :)
ska börja med matten nu typ så det blir gjort .
puss!

slänger upp nå sköna låtar också ;P!




söndag!

hellu :)
idag har det inte hänt så mkt, sovit till 2 typ :p sen när jag vaknat till lite åre så for jag till tuna och var med johanna.
vi var först på bowlingen och kollade på någon match, sen drog vi hem till henne och kollade lite grejjer på tuben :) sen kom morsan och peter också förbi så åkte hem med dom till hertsön.
nåjå , nu ska jag snart kolla film "spread" med kutcherbaby ;) hahah.
jobbbigt med skola imorgon , men slutar ändå tidigt så. funderar på att dra och träna, fast bara om davve följer ;P vill inte vara själv bland alla biffar !! ahahha.
nu ska jag gå och göra popcorn! ;p
pusss!

saknar dom här stadsötiderna!!!


six days seven nights .

tjena :)
igår (fredag) så var jag i skolan sooom vanligt ;p träffade även henke som jag inte sett på flera månader :) haha kändes lite skumt men.. life goes on ;) nåväl , fredan var jävligt jobbigt, hade ont i magen och var svinstressad , vet inte varför men ;/
sen på kvällen drog jag till jessica och drack öl med några stycken , var trevligt :) (Y)
vaknade upp hemma hos henne vid 10-tiden, så drog jag och josse till charlies och käkade med walle och thomas, gött som fan var det! sen drog vi till walle och kollade film osv.
sen drog jag och hälsa på brorsan, han hade fest igår så det var inte så nice där ;) hah.
nu sitter jag iaf på hertsön , funderar  på om jag ska dra på fest eller bara vara hemma och kolla film, hmm. lutar mest mot att bara vara hemma faktist :)  det är nice.. så kanske krille skulle komma förbi också eller han sa då det iaf , man lär juse :)
nu ska jag göra lite saker !
pusss


life after you

tjenis
sitter här hemma och har svintråkigt, lät väl kul? jåååå. nå ikv händer det inte så mkt, ska slinga håret osv, plugga matte så man slipper a-kursen nångång ...
nå idag har jag iaf varit i skolan , haft ljud hela dagen , blev klar med min reklamjingel, hahah fettbra blev den, hade kunnat bli bättre om jag haft tiden , men icket ;)

efter skolan så gick jag på stan med frida, sen tog vi bussen hem. sen nu har jag bara suttit här och häckat, diskuterat lite med morsan , tkr hon försöker ta mitt liv ifrån mig ;) haha men så äre nog inte, hon är nog bara lite orolig just nu antar jag, elr hon säger att hon får ångest direkt det börjar bli helg, men inte behöver hon ju ha det?
inte direkt så det kommer hända mig något.. menmen morsor är ju morsor! och farsan den jäveln har farit utomlands för nån vecka sen, vill bara att han ska komma hem :p  men det är ju ett tag kvar.

nå vad händer till helgen då?;) ingen aning vad jag ska göra , blir festa elr gå på bio, nått måste man väl göra iaf.
pusss!



the notebook !

hellooo! :)
som sagt så var jag ledig idag, vaknade vid 13.00, sen tog jag bussen till stan och var där ett tag med några. sen blev det vidare mot jennifer där jag käkade osvosv, sen gick jag förbi farsan för att hälsa på brorsan fast sen drog han och tränade men jag stannade kvar och tittade på andra avenyn åde, fysatan så bra det var! längtar bara till nästa nu ;p haha nååååväl.. sen kom andre och ewe förbi, vi satt ett tag sen gick vi till starre och köpte cigg , sen tog jag bussen till hertsön :) nicenice..
nu ska jag kolla film iaf "the notebook", fårse om den är bra ;p 
skola imorgn , fyfan så jobbigt det kmr bli!!



hahaha så jävla bra !!!!!

haha känner mig hemsk när jag skrattar redan i början!

lite speciell är du allt ;)

tjabba ;)
tisdag idag då, har inte hänt så mkt , varit i skolan som vanligt , sen gick jag på stan med frida ett tag , köpte även ett par nya SKOOR, blev kärlek i första ögonkastet ;) haha nämen direkt jag såg dom så visste jag att det var dom jag skulle ha :)
sen träffade jag även johanna som jag inte träffat på EN vecka ;) haha känns konstigt eftersom annars brukar jag träffa hon varje dag :) haha hon ville att jag skulle följa med hem till henne , men jag ville hem först och hämta pengar, så jag stog och höll kvar mig i en lyckstolpe medans hon försökte dra in mig i bussen ;) haha men hon lyckades inte!
nå for hem snabbt , sen till josse , sen for vi till gammelstan, var där ett tag och träffade lite folk :) sen tog jag bussen till krillle! :)) vi gjorde inte så mkt , låg i sängen och kolla tv och svammla bra!;p haha.

kom hem för ungefär 1 timme sen , haha btw när jag skulle byta buss på smedjan så kommer det fram en randomkille och ba "dudär, ville bara säga att du har en jävligt fin rumpa", HAHA jag kollade lite snett på honom sen började jag bara skratta ;p haha ofta man går fram till någon man inte ens känner och säger sådär!

nåå nu ska jag tanka ner någon bra film , ge gärna tips vettja ;) dålig på sånt här!
och juste , för dom som inte vet så är jag ledig imorgn!!! HAHA ;););)

lyssnade enbart på den här låten igår! . men den är skön :)


All that I'm after is a life full of laughter As long as I'm laughin' with you .

hellluw.
seg dag idag.. vaknade vid 11, sen drog jag till skolan och hade arl, sen for jag på stan med några under hålet , sen lektion igen där vi hade redovisning , gick helt okey ändå, även fast min och fridas affärsplan inte lät så rimlig ;) haha!
nåväl, nu sitter jag här hemma , ätit våfflor till midddag , var mummsans !

allt känns så jävla snurrigt, saknar bara dom gammla tiderna, att man inte kunde ha insett då att man egentligen var lycklig , nå kommer iaf aldrig kunna förlåta mig själv för alla saker jag gjort, sårat andra osv. jävlar att man ska vara så förbannat klantig ;P haha nååååjaaaa,  nog om "the old times"  ångra aldrig något som fått dig att le iaf ;) haha börjar bli lite tjatigt elrhur ?;P hahahahahl.

nämen  man ska se ljust på framtiden, man vet ju aldrig vad som händer , bara och ta dagen som den kmr :)  ...
nå känner att jag är i en jävligt komplicerad sitts, vet inte riktigt hur jag ska göra .. jaja fårse vad som händer , allt känns bara så jävla jobbbbbigt, vissa tkr det är skitbra , andra inte. men måste ju ändå göra det jag känner, sen ser man ju hur det blittte med det ;) nog för att dom där "andra" bara har fått en uppfattning om "saken", men jag har gått fram lite djupare, så javet vet mer om ingredienserna .
haha fattar hur sjukt det låter, men orkar inte förklara ens vad det handlar om, så nu harni något att klura på ikv ;) hahah elr så inte.. fick iaf skriva av mig!

nu ska jag slå på tvn , och kanske sova , vemvet?;)
pusss!



home sweet home!

hellow :)
i fredags for jag till kärrbäck med min bror,  har inte hänt så mkt faktist, fast man kan väl inte begära så mkt eftersom det är mitt ute i ingenstans ;) haha!
nå kom hem får några timmar sen , har inte gjort ett skit sen dess! ska iaf snart slå på "new moon", lätt värt att se den igen ;) haah.
imorgon blire iaf skola, ska förbi körskolan också och lämna lite grejjer :p

finns inte så mkt mer att skriva, elr jo , ångra aldrig något som fått dig att le!! ;) hahahha.


I wonder how I wonder why ...

helllu :)
janii.. igår (torsdag) så var jag i skolan som vanligt :) var ganska så lungt ;P hahaa och kan inte släppa fridas "tänkahögt-moment",  "LISA KOLLA DÄR ÄR BÖGEN, ELR JUSTE HAN VAR JU INTE DET!!" haha... men hon fattade ju inte att han hörde allt , och jag då fick ett jävla skrattanfall ;p haha fyfan!
nå efter skolan så gick jag in mot stan med frida tessy och natty, tog ut pengar , sen gick brandalarmet på smedjan så alla var tvungen att gå ut , for sedan hem och soooooov ;p ovanligt elrhur?:) haha men det jävliga är att jag vaknade 02.00, så gick inte så bra att somna om :) nå , börjar på 2 timmar ungefär , så ingen ide att gå och sova.

fårse om det blir nå kärrbäck, sov ju hela dagen så har inte svarat när min bror har ringt , får ringa och höra med honom senare :)
annars blire väl att jag far förbi krille ikv =)

Yesterday you told me 'bout the blue blue sky
And all that I can see is just a yellow lemon-tree





btw så är jag ljushårig nu, men blir nog att jag färgar det brunt snart igen, trivs verkligen inte ;/


Morning After Dark - Timbaland

helllu :)
mötet gick bra idag , dom tyckte jag gjort ett smart val ;)   men det är ju inte så ovanligt (A) haha, elr så inte :)
nå sen träffade jag davve, fast han hade också nå möte så drog in till stan och var med tessy, :)  sen tog jag bussen till gammelstan och var där ett tag.
Nu sitter jag bara här på hertsön , väntar på att tony ska komma hem så man kan dra förbi och hämta mina ciggg.
blir iaf bara att kolla film ikv , kanske öppnar matteboken också ;p
kanske drar till kärrbäck i helgen , haha kanske ska fara och jaga!!! ;D HAHAHHA! fast fårse , då måste jag stiga upp så tidigt , men är nog på tiden att jag hälsar på farmor och farfar :p men fårse om min bror ska dit elr inte . :)
nu ska slå på filmen :)
pusss

come on and fly with me, as we make our great escape.

hellooow :)
skolan började då i måndag , var inte direkt så taggad ;P.. men det funkar.
har inte hänt så mkt faktist, skola sen bara varit hemma :)  har börjat sova svinmkt , förstår inte hur jag orkar ;s menmen , det är skööööönt ;) 
imorgon är jag LEDIG!!! och vetni hur skönt det ska bli ? men det ska jag inte öppna mig med ;P nämen ska bara sova till 11, sen ska jag med morsan på möte, sen ska jag gå på stan med davveliitoo :) inte träffat honom på hela lovet, så vi har nog en del att prata om ;D hah!
nu ska jag kolla på andra avenyn och sen  försöka plugga lite matte :)
pusss!


step up

jaani, har inte hänt så mkt i mitt liv idag, sovit hela dagen som vanligt .. har bara suttit hemma nu i 2 dagar ;s känns inte helt okey, men ville verkligen inte gå ut idag eftersom det är 30 - ute. så får dra till gammelstan imorgon och säga hejdå åt emil, vilket inte heller känns helt okey, så tråkigt att han ska fara :/ ..

imorgon
ska jag på stan med tessy vid 11-tiden , haha fårse hur det kmr gå att stiga upp ;) men det får lov att gå!
ska iaf köpa avfärgning och någon hårfärg , har inte bestämt mig än , men lutar mot att jag köper en ljusbrun elr nå liknande :)  sen ska vi fara och sola också!
sen på kvällen får man se vad som händer , blir iaf en nykter helg!

inatt fick jag ett konstigt samtal från en person, han frågade varför jag har slutat höra av mig ? tkr det inte är så konstigt att jag har gjort det.  ena stunden kan han vara helt söt och snäll , sen andra stunden kan han tappa kontrollen helt . näni, säger inte att jag är "in love" eller nå för det är jag inte, men tänk på  att man kan vara hur kär som helst, men ibland kanske personen inte är bra för en ändå, vare sig man vill inse det eller inte..
nogomdet .. :)

nu ska jag dränka mina sorger i ett glasspaket och titta på "step up" ;) hehe.


/

tjosan :)
nå dom senaste dagarna har jag varit mkt med vännerna osv , även varit fast i karungi, det var jobbigt som fan men kom sen nå snälla jävlar och hämtade oss, tack!! 
igår blev det lite festande, elr först åt vi gomat här hemma , sen for vi på "ersnäs revyn" ? tror det hette så, var svinroligt faktist ;p.. sen drog jag till emils morsa och satt där och drack en öl med henne iväntan på att dom andra skulle komma, sen festade vi och sjöng singstar och hade trevligt :) tog sen nattbussen till hertsön och for till bia där  johanna tony och massa var :) sen drog jag och johanna till mig och sov.
sovit till 17.00 idag, vilket inte kändes helt okey, men jävligt skönt varde =P fårse vad som sker ikv , finns inte så mkt att göra faktist , kanske drar förbi tony och kollar film elr nåågeet, fårse! =)
imorgon ska jag väl på stan och fika med johanna , sen drar jag väl till gammelstan och hälsar på emil :) han far hem på fredag ;/ trååååååk.
menmen , nu ska jag slå på en film :)
puss

..

hellu :)

började hemma hos mig igår iaf sen drog vi till jennifer och fortsatte :) sen for jag till tim på tuna och festa med tessy frida natty osvosv :P for inte till stan , lika bra var väl de :) vi for till kronan tror jag ? ahahah helt ärligt så visste jag inte vars vi var, glömde fråga ;) haha, katastrof.
känns som att jag håller på att bli en torris, ville mest bara hem igår, vet inte varför :s nå inte vetjag.
ska gå och vila ett tag nu.
puss


RSS 2.0