!!!

                                               PAAAAAARTY !!! ;)(Y)

äntligen fredag :)

tjoho :P
varit på stan hela dan idag , har gått 400 spänn ;s men köpte tunikan för 200 sen johannas väska som kostar 1500 fast köpte den för 100 kr ;D haha mkt billigt!! sen hämtade vi iaf vårat dricka och sen for vi till g-stad :)
nu kom tesssy hit så vi ska snart börja fara mot stan , de är jo massa rappare och sånt som ska uppträda åre :) skaburbian klockan 12.10 , det får man ju inte missa ;) så blir att slagga hos johanna :)
imorgon äre allt händer, nämen ska typ ha förfest hemma hos mig sen blire ju in mot stan , lulecruising också , så de kmr ju vara jävlans mkt folk i lule imorgon :) nicenice!!!
men nu ska jag örja fixa mig lite , sen in mot stan :)
pusss

torsdag

hallå :)
skola idag som vanligt, men hade bara 1 lektion, + extramatte ett tag efter :) sen har jag varit på stan med johanna , hitta en svinsnygg tunika på gina som jag ska köpa imorgon!!! :) 
sitter nu hos johanna , vi käkade för ett tag sen,. pyttipannna ;) gött vare. hon är och sminkar sig nu , sen ska vi fara till stadsöskolan och kolla på sceniska elr hur de nu stavas :P hah,  kmr bli nice , men ingen kan slå förra niornas ;) så äre bara ! hahaha..
men nu ska vi börja kila :) men hadebra!
pusss.

                                      Lisa '& johanna in action ;)

                        


touch and go.

 tjosan :) dagen började med att min mentor ringde och väckte mig, alltid att han ska göra de när jag har sovmorgon! brr. :) haha nämen han är helt okey. for till skolan iaf , hade bara 2 lektioner så de gick fort, sen for jag med issa på gina en snabbis :)
ska snart på möte angående fotbollsskolan , fast ingen vet när de är , 5 elr 6 ?;S haha , far iaf halv 6 nåsånt  :) och min mobil är cp , den är på fast sen om nån ringer äre som att den är avstängd !! less.
men nu ska jag göra annat :)
puss

 
                                       skööön låt :)

          

too little too late ..

hallå!
helvettes dag de har varit idag¨,  när jag vaknade var jag så jävla sur så de går inte ens att beskriva :) bara för en liten grejj. nog för att jag var trött som fan eftersom jag inte kunnat sova inatt heller...  for iaf till skolan vid 1tiden, och där fick jag också dåliga nyheter... lesss , vill fan bara ha sommarlov NUTACK !! hmmm..
ajja , ska iaf dra ut snart och träffa lite folk :) blir fan deprimerad av att sitta inne :p haha!


                                           

                    




One thought of you is all it takes to leave the rest of the world behind.

hallå:)
blev inge skola för mig idag , men kunde inte sova inatt, även fast jag låg i sängen tog de nån timme. och sen när jag blundar så öppnar jag dom igen så var klockan 6 ;s  kändes som att jag hade varit vaken i 2 dygn elr nå :P haha!!
aja vaknade vid 1 tiden, sminkade migåre , sen for jag till stan och var med tessy :) vi traska omkring lite , sen for vi till g-stad för att vi haade så jävla tråkigt , men nu sitter jag iaf hemma , ska snart käka och sen fara och träna :) har inte tränat på 2 veckor så kmr nog ha jävligt mkt träningsvärk imorgon ;/ puuuh.
fyller år om 1 vecka idag :) elr ska fira mig på lördag :) eheh!!
men nu ska jag typ käka elr nå :)
pussss :)


I'm back ;)

Tjenare :)
nu fan är man tillbaka, fick nån kick att jag skulle ta bort min blogg och så blev de :P men de blev lite jobbigt när man inte kunde skriva av sig osv:) haha!! har iaf gjort en ny msn [email protected] < så adda ;)
"lovet" har iaf varit nice , fan känns ju som att man har haft sommarlov men nejnej, tillbaka till skiten imorogn :// huvva!
ajja , är ju bara nån vecka kvar nu :)  ska iaf snart ut med tessy och johanna, fårse vad vi ska hitta på :) finns ju som inte så mkt att göra på söndagar ;S
ska nu hoppa i duschen  och sen kila ut :)

                                     
                                              I'm trying so hard to hide, All these feelings inside.





       


       



       


pussssstjao

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0