I know when you're smiling cause it makes the sky blue

tjah!
skola idag då , men hade bara en lektion tydligen :S for till skolan så hade jag inge , så for till hertsön och hälsa på morsan och käka åre :P sen tillbaka och hade idrott.
efter skolan for jag till johanna , vi kolla på riverside och käka chips och dip! haha fettt:p sen när vi kom till mig så käka vi godis och drack pepsi! haha så onyttiga dagen hära! sen har vi bara varit på gården och kollat idol osvosvosv.
sitter just nu på hertsön kollat andra avenyn just , var inte så jävla bra som jag tänkt mig men :p annars så ja.
nu ska jag hitta på någe annat , slå på nån film kanske , fårse :)
pusss!





Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness

hahahahhahaha

Checka in davve ;) haha

http://www.manligsarbarhet.se/viewer.php?id=6fb21721e233ba75a5ffa1ba59bf98dbb566d20b

you let me forget

tjosan! ;)

har varit trött som fan hela dagen, så blev ingen skola för mig iaf. for till körskolan snabbt och gjorde syntest ;p så nu jävlar kan man börja gasa :) haha

varit på stan iaf med johanna , så gick vi sen med oskar snabbt. sen tog jag bussen hem till g-stan, orkade inte träna idag , helt seg är jag ;s väntar på att emil ska komma och sociala med mig, men han skulle hjälpa sin brorsa med nå : P prrrrrrrf. blir nog att hoppa i sängen tidigt!
nu ska jag göra annat iaf :)
puss


:)

tjosan!

kom hem för ett tag sen, ska snart käka maaaat! gött.
hade iaf ganska så roligt igår ;D för med myrevikarna och amanda till nå hotell och börja dricka med nåra stycken, sen for jag ut med oskar och trasska , sen till crille och sen till örnäset. haha for till freddan vid 5tiden trorja , fula oss som fan iaf , haha åh vad jag skrattta!
men nu måste jag typ springa till ica om jag ska hinna köpa chips och dip ;)
ice age ikväll iaf!  ;)


ojojdå ;)

tjena :)

kul som fan hade jag igår!! haha, vill typ festa ikv också , men har inge pengar :s kanske löser sig? annars blire väl att kolla på idol och fara ut elr något liknande! hörde att hela josses lägenhet är förstörd !:/ fan då.
men ska ladda ner lejonkungen 2 nu ;) haha nice!
pusss

kort hår man hade på den tiden ;D haha!


partyparty! ;)

tjeeena!
är taggad som fan! kom just hem från stan och köpt dricka , nu väntar jag bara på tessy som ska komma hit och käka mat blir att vi käkar nå thaimat, sen så ska vi börja dricka här lite , sen vidare nånstans? vet inte, finns några alternativ, men fårse vars :)) lule cruising imorgon fettnice , men ska vara nykter om jag inte fixar fram pengar :p OCH justde , har köpt en vinterjacka idag ;) fast fick bli en svart ist för vit!

nååjo , for till skolan , men hade bara en lektion eftersom jag inte orkade fara på nån föreläsning på universitetet , verkade tråkigt :S så for hem och la mig i sängen och slockna direkt , kunde ju inte sova så mkt igår eftersom farsan hade lite partajj!!:P haha.

men nu ska jag hoppa i duschen åre :)

PUSSSSS!!!


tjo!

kom hem för ett tag sen, sitter och snackar med emil i mick , han spelar gitarr och sjunger ;D så duktig han är =)
imorgn blire iaf skola, ska intervjua gurra då, så ska man bara sitta och redigera, sen efter skolan blire att fara och träna, sen kanske ut om man hinner, vad vet jaag! kmr säkert vara så död såå :)
menmen , nu ska jag snart gå och sova trorja :)
puss!

       jag & josse lite på lyran ;P <3

   


tjena!:)

varit ganska lugnt idag, hade först mum , men då satt jag bara på facebook för att uffe var så seg på att hjälpa mig:P sen bara NK och det gick snabbt.
nu sitter jag bara här hemma,kollat lite tv åre. snart kmr min bror och hämtar mig så ska vi fara till farsan och äta , ska kanske man far ut elr nå :) måste iaf skriva klart en grejj till skolan.. boriiiiiiiing!
finns typ inge mer attt skriva , känner mig less på alllt , skola osv. vill bara ha looooov!
.

             2 år sen
           


Jesse McCartney - How do you sleep

tjao!
vaknade vid halv 10 av att morsan ringde och väckte mig steg upp och käka frukost, sen när jag skulle packa idottskläder så tog jag fram en tröja, så kände jag att den luktade en speciell parfym jag gav till en ;p hgaha lite less blev man juu, !
blev iaf inte att jag for på idrotten idag, elr ska snart ringa och sjukanmäla mig. känner att jag inte orkar idag, och direkt jag hade kommit till MDKn så hade dom ändå bett mig gå hem på en gång ?:s så känns inte så nödvändigt att fara.. ska ist börja skriva på min labbrapport, haha inte för att jag fattar så mkt , men de löser sig :)

Ikv har jag i stort sett lovat andre att komma till gammelstan, måste ändå dit och snacka med en så =p
sen blire väl att jag far till hertsön och sover, om det inte blir att jag far till farsan, fårseeee..
 
ska typ ut och traska ett tag nu :)
pusss










hallåjs! :)

vaknade av att johanna ringde och väckte mig vid 10.15, så kom hon till hertsön och åt frukost med mig ;p haha , sen fixa jag mig lite så for vi mot stan och var med bella :) hittade en vinterjacka som jag vill ha, men fårse om morsan och farsan kan sponsra mig lite ;p
blir snart att fara och träna , egentligen vill jag bara ligga i sängen hela kvälllen , men icket!
nu ska jag börja packa lite grejjjjs.
pusssss.




jaduu ..

halllå :)
blev inge gammelstan igår , for till stan ist och var med johanna och bellla, de har då varit en helvettes nattt ;> haha! vi somnade iaf vid halv 7 på morgonen! (Y)
vaknaed vid 16.00 så tog jag bussen direkt hem, ska snart äta middag , är svinhungrig!
sen ikv blire att ta de lungt , ska kolla "17 again" tror den är ganska bra iaf =)
skola imorgon iaf , sen efter den så blire att fara och träna :)
.


See things now I didn't before, now wishin' I had more time with you.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar , sen blire att fara till gammelstan, måste förbi farsan och hämta laddare :) haha glömde säga tabben igår , tappa mobilen i toastolen ;) haha jag & mobiler går inte ihop!
nu ska jag fixa mig lite :)
pusss!

knaaas

hallllå :)
vaknade för ett tag sen , festade igår hos lexi , drack sprit , har inte druckit det på kanske 2 år? men de var nice. och sjklart så somnade jag på hans soffa , haha blir fan sur på mig själv att jag aldrig går hem :p morsan är inte heller så glad eftersom jag lovade hon att vara nykter i helgen, men icket! de löser sig ;)
Ikv kommer min bror på besök , haha inte ofta man ser han nu för tiden :/ sen far jag till gammelstan , tror tessy skulle med också dit, kollar på idol åde :) sen blire chips dip & film hemma , jag och emil ska ha en bakiskväll. haha :)
men nu ska jag gå och göra mig nå mat !
pusss

Eminem - Beautiful

tjao!
skola idag som vanligt då!  varit ganska nice , haft ljud hela dagen, haha har skrattat så tårarna bara har sprutat!!!;> nämen fick jävligt kul när jag och frida skulle göra våran grejj ;D haha!
efter skolan for jag hem hämta träningsgrejjer så for jag på spinning och core :) sen och handla med morsan på willys. sen har jag bara varit hemma och kollat idol :)
fredag imorgon, fan så jag har längtat, partyparty. men kommer typ vara trött eftersom jag börjar 8.15 och slutar 5 :s men får väl fara hem och sussa en stund då :)
blir väl mest troligt att vara nykter på lördag, om de inte dyker upp nå roligt ;p fårvälseee...
men nu ska jag gå och sova trorja? vilket inte kmr hända, kmr ligga och vrida och vända mig i sängen :p haha!

puss!








You're the only Sunshine in my life..

tjenna!:)
kom hem från gammelstan nyss , kollat på idol med massa :) nice. blev inte att jag sov där pågrund av några andledningar, orkar typ inte när det ska vara såhär, skit också!
nu sitter jag här och lyssnar på musik, får tillbaka massa sommarminnen som jag saknar som fan! ååh.

ska snart iaf slå på en film sen sova.
fixade en intervju med gurra imorgon iaf , turde, annars så hade min lärare blivit suur!
.


tänker bara på LK lördag efterfesten när jag hör denhär låten!!
 så jävla kul man hade :) haha



kompis sträck upp en hand om du känner som jag! ;p

tjenare! :)
kom hem från skolan för ett tag sen, det känns som att man inte ens går i skolan eftersom jag nästan bara har 2 lektioner per dag , så veckorna bara rusar fram =P sköönt.. torsdagar & fredagar är jobbigast iaf.
sov i flera timmar igår :s fattar inte hur jag lyckades, men hann inte fara till gammelstan då heller , men nu jävlar tar jag bussen dit snart, så hämtar jag kläder och de imorgon :)
ikv blire väl att fara förbi gården, finns inget annat att göra så träffar man ju folk också , bättre det än att sitta hemma och häcka! HA.
säger nu att det kmr bli jävligt skönt att komma till gammelstan!! ooohjaa.. :)
men nu ska jag kolla tv elr nå och INTE somna :) haha
pusss!

                                   <3

                  



yäyä! ;)

putjenare!
kom hem nyss , elr har hunnit käkat åre , fläskfile, MMM! ;) skolan har varit ganska så lugn, elr var jävligt stressad i början , men de gick över efter några andetag, på hålet har jag bara varit på stan med lite folk :)
nu snart ska frida komma så ska vi göra klart det sista i mdkn, åste vara klart tills imorgonbitti :/ hmm. men sen när vi är klara ska vi förbi lexxi snabbt =P och hann ju inte till gstan igår , och inte idag heller :s men imorgon ska jag dit, helt säkert! sitter just nu och lyssnar på justin Bieber - one time , haha han ser så liten ut men bra röst har han!! nåjo, kanske skriver senare då :)
puss!


   hahhaha vem kommer på nå sånt här ens ?=P så jävla bra!
 

justin Bieber


så bra han är :)


Oh, baby, baby, it's a wild world.

tjabbba :)
vaknade för ett litet tag sen, fast legat i sängen ett bra tag :p ska snart hoppa i duschen och fixa sig lite. sen vid 17.00 kmr min bror och hämtar mig, så ska vi fara förbi björx sen till gammelstan :) fast de vet han inte om än ;) haha ska ringa han snart då... ska iaf träffa kajsa idag, ska bli jävligt kul eftersom man inte träffas så ofta, men nu är hon äntligen i gammelstan och tjock är hon säkert ;) bara 10 veckor kvar har hon!
sen ska jag sova hos farsan, elr ska vara där i 2 veckor nu iaf :)
funderar starkt på att följa med till kärrbäck nästa helg om dom far dit , haha men vågar typ inte , har inte varit där på jättejättelänge!! menmen , hade varit skönt ändå :)

nu ska jag hoppa i duschen och sen packa ner lite kläder :)
puss!



       

Time is going by so much faster than I.

halllå :)
nu mår man bra iaf, haha och mina saker är upphittade, dom var hos snubben på björx, men fattar inte , vi letade exakt överallt! ska hämta dom imorgon iaf :))!

kom hem från gammelstan nyss , suttit hos min moster och pratat på. haha och oskar är ju så söt, "varför är ni inte kära i varandra nåmer?" så har suttit och förklarat för han att allt inte håller i längden ;) nämen helt ärligt så känns allt jävligt bra, men känns som att jag stressar så jävla mkt, haha men morsan ville ju att jag skulle vara hemma ikv så att jag kunde tänka på hur mitt liv ser ut och hur jag vill att de ska bli! haha fattar typ ingenting men. tkr då att de rullar på ganska fint :) vad jag sitter och svammlar nu då..
ska snart trycka i mig chips och fanta och slå på en film , typ twilight ?;) haha har inte sett den på svinlänge ju..
.
 
    




And I don't know how to be fine, when I'm not.

tjoho!
festade igår iaf, fyfan vad bakis jag är. min väska + mobil är borta iaf, och hade hela mitt liv i den där väskan typ... åååååh! hah. ikv ska jag vara nykter , och så äre :) kmr lite släkt hit , så ska vi äta kräftor , MMM! I like it ;)
sen kanske jag ska fara till gammelstan och basta osv. iusch skriver sen, bara dunkar i skallen så ska typ gå och vila ett tag!


tjosan

blev att jag festa igår iaf , haha var typ slappt ändå satt i bubbelpoolen och drack, myysigt vare :) de dåliga var ju att mitt busskort är borta så ska nu snart in till stan och träffa mamma så ska vi till llt och kolla vad som kan fixas ;D! ska iaf vara nykter nu hela helgen lång , ska bli skönt, men de jobbbiga är ju att alla ska festa ikv,  men ska typ förbi josse för hon fyller år typ , men nykter blire :) eheh
nämen nu ska jag gå förbi min moster och kolla om hon har en tia till buss åt mig :)
pussshej!


tjosan! :)

varit i skolan idag då i 2 timmar , sen for jag till stan med tessy , så köpte hon en ny väska. sen for vi på um snabbt :) sen har vi bara varit på stan, mötte upp ener så han fick köpa dricka åt oss , grattis förresten han fyller 20 år idag :) så han har hyrt en lokal ikv så ska vi dit och bada bubbelpool och festa , men jag ska vara nykter!! elr kanske tar litegrann :) de ser vi ju , men det blir mer röjj imorgon ;p fårse om jag far på ken ring, hade varit jävligt kul, men man ser ju hure blir!
nu ska jag städa lite i rummet, sen mot stan :)




I wanna fly with you baby and just leave the world all behind

tjosan :)
idag har jag varit i skolan som vanligt, var lungt ändå :) sen hade jag möte med syon, de gick bra, kmr ha de ganska slappt nu i tvåan , men blir väl värre i trean :) hehe kul för stunden iaf..  sen har jag varit på stan med tessy, sen for jag dirr till farsan och åt, så bjöd han på blåbärskaka också, sen for jag till gården en svöng och kolla läget , sverige-malta kolla vi också ;p gick jävligt kasst för sverige i början, men sen blev de ju ett litet självmål där ;) haha sen hann jag inte se nåmer för var tvungen att fara till bussen , kom till hertsön så var jag ute med frida och prata om några saker.. hmmm ! och emil har träffat kungen idag, inte varje dag de inte :p haha! nåånä, nu ska jag gå och sova för har inge bättre för mig :)
pusssss!

tjaah! :)

kollade nyss film , "hannah montana the movie" ;) haha , den var jävligt bra tyckte då jag iaf!! sweet kille iaf :) haha ojoj.. nämen har iaf varit i skolan idag, hade bara en lektion , sköööööönt :) sen har jag varit på stan med johanna bella och tessy , köpte ett par nya skor , blev några andra än dom jag tänkte köpa först :)
imorgon blire skola , har bara 2 lektioner, sen ska jag försöka dra mig till gammelstan, har typ inte varit där på svinlänge så det börjar väl bli dax :)
har iaf svintråkigt just nuuu, blir väl att kolla BB snart , haha även fast jag redan har sett säsongen en gång.. men de gör inget så somnar jag snabbare ;) men ska ut snabbt nu.
puss


I'm wondering why I've waited so long
Looking back I realize
It was always there just never spoken





everything happens for a reason ..

hallåjs! :)
skola idag då, var typ rätt slappt , 2 lektioner bara :) for iaf på stan under hålet med nåra , hittade ett par svinsnygga skor som jag ska köpa imorgon , haha men är ändå lite tvekis, men fårse :) ska kolla runt mer på stan imorgon :) sen måste jag köpa leggins eftersom de är hål i alla mina ! :) men jag är ju nästan pank , och vill ju fara på ken ring i helgen ju :S nå pengar löser sig alltid nästan!
kom iaf hem nyss , varit på spinning och core, usch vad jobbig det var , men skönt som fan nu :) känner mig lite duktig ju!  är trött som fan nu, så blir att dejta kudden snart :)
.

         

sometimes I wish he was you.

tjaah ! :)
kom hem  för ett tag sen , hade rätt så kul igår , haha :)skulle först ha fest hos farsan men jag och tessy for till örnäset ist :) började gå till stan , kmr inte ihåg tiden men :) sov hos C iaf.. hehehe =) vaknade vid 10 iaf , så for jag in till stan och mötte upp tessy ,  vi for direkt och åt på max , gött som fan vare :) sen var vi bara på stan, haha  älskar att vara bakis , blir på så bra humör , haha går typ och skrattar åt allt och alla. ;) hahah!

nämen ska iaf snart ut med jonna, blir att fara förbi ica en sväng , hon skulle köpa nå :) sen ska davve komma till mig också , fast de blir väl ikv elr nååget :) haha har så mkt attt berätta åt den snubben , haha stackarn kmr få lyssna på mitt gorm hela kvällen = P haha näskoja

ska iaf ringa jonna nu och kolla vars hon är :)

puss :)




halllå! ^^

hade ganska kul igår iaf, var hos lexxi och föra, sen kom reed och hämta mig tessy och jennifer , så for vi till han och parta :) vi började gå mot tuna vid halv 3 trorja ? men sen blev vi bjudna på taxi av martin och wille , tack!! :) så då for vi alla till tessy och snarka , förutom wille som for hem efter ett tag :)
när vi vaknade så for jag och tessy till bowlingen och köpte cola ,sen till hon och gjorde nudlar ;) MMM! tog sen bussen till stan och var med bella och johanna ett tag sen hem med morsan och peter :)
ikv blire att festa mera, blir att fara till reed ikv också sskulle jag tro :) menmen,
nu ska duscha sen äta och sminka mig och allt såntdär :p haha
puss

My best friend gave me the best advice
He said each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride 


:)))

            ojoj så bra låt !! :) <3


fredag :)

hallå :)
vaknade vid halv sju! fysatan så trött jag var , men drog mig upp ändå. men efterskolan var jag på stan med några iaf , sitter nu på hertsön iaf , blev inte att jag for till tuna, far ist till lexxi och förfestar här på herts sen mot bv :) yeah!! men ska ta de lungt ikv iaf , sover hos tessy iaf, de är ju gåavstånd så :) nicenice!
men nu ska jag sova ett tag kanske så man orkar :)
puss

Jordin Sparks - Battlefield !!!

hallå :)
skola idag då , och kom på efter halva engelska lektionen att jag skulle hoppa av engelskan, :) och så kmr de bli till nästa vecka , måste bara få tag i syon.. sen hade vi ljud hela dagen, sen sluta vi :)
for till stan med frida , hämta dricka , sen träffa vi johanna och tessy :) sen for jag och tessy på spinning och core, usch och fy vad jobbigt det var, menmen, de ska väl vara det antar jag ;) haha! men är trött som fan iaf, ska sova på 20 min..
imorgon slutar jag klockan 16.30, så blir att jag far till tessy direkt efter skolan, sen vidare till bv och festa ;)
nu ska jag iaf gå och lägga mig i sängen och kolla på tv tills jag somnar!!!!
pussgodnatt!



I never meant to start a war, you know I never wanna hurt you.

hallåjs :)
skola idag då som vanligt , men råka försova mig som vanligt då :) hann iaf bara ha Nk idag.
sen for jag till kungs och träffa johan, så fick jag mina grejjer :) sen for jag och tessy till stan , hittade en tunika iaf , blir att jag köper den imorgon :) haha hatar att vara på stan, måste fan ha allt jag tkr är snyggt :p haha! nämen vill typ fara till happis och köpa skor, men de fårbli när jag far till mormor och morfar nån gång i livet :)
nu kom jag just in , varit och hyrt film med morsan och köpt lite karra ;) så min kväll blir alltså så! skönt att bara vara hemma också.

men nu ska jag ut en snabbis :)
puss!!








sjukt bra kille, får fan rysningar!!


.


            du vet att jag bara bryr mig gumman ! <3

    


haalllå

kom hem nyss , orkar inte fara på sista lektionen. fick svinångest över en grejj , men har snackat med emil nu och han tyckte inte alls de lät så farligt och då började jag tänka att jag fan inte orkar bry mig , vem bryr sig? inte jag! ;)) haha! nämen emil ska ringa snart så ska vi surra av oss lite. han kmr på 3 och en halv månad till luleå tror dom flesta längtar till de! :)
menmen , ikv ska jag försöka få med davve till gammelstan, men han är ju så seg på att ringa ju!!
far väl dit hursomhelst , alltid nån som är ute och vill hitta på nå :)
på torsdag blire att fara på core, ska börja köra de och spinning 2 ggr i veckan, så ska man se om de går att rasa ner några kilon :) !
men nu ska jag gå och fika med morsan och prata lite :)
puss
          

I feel these four walls closing in
Face up against the glass
I'm looking out, hmmm
Is this my life I'm wondering
It happened so fast
How do I turn this thing around



RSS 2.0