Love the way you lie

helllu =)
rasmus stannade kvar hos mig igår, eller han hoppade på ökxbussen men sen hoppade han av och kom tillbaka till mig =) blev chockad men glad när han kom in genom dörren ;) haha sötnos!<3

Idag har jag jobbat, var inte så tungt som jag trodde det skulle vara, får vara ledig på fredag också , skönt!!

efter jobbet så var jag med johanna och massa folk och nu sitter jag bara här, ska snart kolla tv och sova, men först måste jag göra mat till imorgon :)!


sen är det ju boden alive i helgen, fårse om man far dit på fredagen eller inte =)

skön låt!



söndag

då vare söndag igen, känns tungt eftersom man måste upp och jobba imorgon, hmm men sista veckan nu så! :)

helgen har väl varit bra kan man säga :) grillade och drack på midsommar sen blev det också att man tog litepå torsdan :P
igår tog vi det bara lungt och kollade film osv, !

idag far älsklingen hem :(:( menmen får fara dit på fredag eller nå :)
nu ska jag gå till ica och köpa snus!
puss

jag ljög ;)

Blir att vi är i lule hela helgen lång, kmr bli nice :) så nu äre bara att tagga upp till midsommar! nivet tivoli och grejjer, men fårse om jag orkar dra dit ;) sen blir man ensam hela helgen också för farsan har dragit till kärrbäck!

Ska snart ut och sola sen ska jag nog ta bussen till stan, har ju presentkort på Gina så är sugen på att anväda upp det :)hmm.

Nu ska jag dra ut och sola på baksidan och ringa Rasmus och höra när han kmr osv :) <3
puss!

       

Take me as I am, or watch me as I go!

jobbat idag också då, fast nu vare sista dagen så nu har jag långhelg ;) sköönt! drar tidigt imorgon till töre med farsan sen så tar jag bussen därifrån till ökx, vi planerade först att vara i lule men sen kom vi fram till ökx ändå ;P
är ganska trött idag också, men ska ändå ut med Emil, jennifer och massa folk och spela lite fotboll och umgås :) kmr bli nice.. och sen när jag kommer hem ska jag packa väskan sen glo film och så kommer jag väl somna ganska så fort ;)
nu ska jag börja dra, men ha en bra midsommar! ;)

^^

jobbat hela dagen idag, känner mig irriterad som fan.. säkert bara för att jag är trött och hungrig ;)

nå gubben drog hem idag, fast drar väl ändå dit imorgon efter jobbet. vi skulle först stanna i lule men kmr inte kunna lösa nå pengar så känns inte så taggat att vara i lule då :/ hmmm .... menmen, blir väl nice i ökx också, kanske blir att vi följer med hans föräldrar med husbilen eller nå , fårse ;P

Nu ska jag gå och göra mat, orkar inte dra ut nå idag kommer somna direkt jag lägger mig i sängen ;) haha
puss

 


söndag

tjoho :)
Helgen har varit bra, i fredags så drack vi osv med massa folk på storsand :)
sen lördag låg jag och rasmus i sängen hela dagen nästan, sen senare på kvällen drog vi till alles stuga och sociala med Emil och domdär ett tag :) (Y)
vaknade för ett tag sen så nu ska jag gå och väcka rasmus snart också ;P hoho,
fårse vad som händer ikv, blir kanske att glo film med adam och stina :P annars bara ta det lungt antar jag!
jobb imorgon ;/!




..

då var man vaken tidigt igen, fast idag börjar jag halv 10 :) bättre det. och måste säga att jag och 2 till får ta hand om världens sötaste tjejer på 6 år, dom lyssnar iaf och gör det man säger :) skönt,. haha och sen igår så vare tydligen ingen som ville äta banan så sa jag ba "vaaa? banan är ju det bästa jag vet" så då ville hela gänget ha ;) prooe!
efter jobbet igår så träffa jag emiil! kul det var att se honom, fats blev bara en kort sväng idag eftersom jag var så trött och hungrig, så jag och jennifer drog till mig och laga mat sen slog vi på en film :)
gick och la mig 20.30 igår, skööööööönt =)
nu ska jag gå och byta kläder osv sen dra till kansliet :)
puss

september

Of all the things I still remember
Summer's never looked the same
The years go by and time just seems to fly by
But the memories remain

In the middle of September we'd still play out in the rain
Nothing to lose but everything to gain
Reflecting now on how things could've been
It was worth it in the end

jobbb ..

vaknade för ett tag sen, känns jävligt tungt att stiga upp såhär tidigt men ;/ ska strax börja gå till kansliet och ordna allt innan småbarnen kmr .
varit i ökx sen i onsdags fast vi har inte gjort så mkt , skulle ut med husbilen men jag var tvungen att dra till lule och göra nå prov så kunde inte följa med ;/ menmen, sen drack vi i fredags :)
fan nu har man 3 veckor framför sig, känns inte så lockande, usch! hoppas det går fort iaf,.


idag kommer Emil till lule, fyfan så man har saknat den killen :) <3

All you can do is make the best of it!

helluu ;)
varit i skolan idag då fast varit ganska lungt, man märker att det närmar sig sommarlovet för är inte en jävel på skolan!!:) nå efter skolan gick jag på stan ett tag med fridelutten sen träffade jag johanna också :)
sen drog jag till gammelstan en snabbis och hämta presentkort osv sen vidare mot stan igen med jennifer och köpte lite grejjer ;) men i all stress så glömde jag att använda presentkortet på gina så ska gå och fixa det imorgon så jag får pengar i handen ist ;) mkt bättre så kan jag köpa ett par lackleggins för dom pengarna!

efter jag varit klart på stan så tog jag bussen till johanna och åt tårta och prata osv :) sen nu sitter jag här på hertsön, måste plugga till matteprovet och idrottsprovet ;/ fyfan så tungt det känns.. menmen IMORGON är det över.
fast ändå inte för börjar jobba direkt på måndag... suck.

far till ökx imorgon eller på torsdag beror på ifall det blir nå utgång imorgon, fast känns som att det kommer gå så mkt pengar och är inte den rikaste just nu ;s menmen, fårse hure blir :)
måste också bara skriva att Frida var så jävla söt idag när hon skulle upp 10 m upp i luften och köra höga höjder ;) haha efter hon hade varit där så vågade jag absolut inte fyfan man trodde hon skulle dö elr nå :P
aoop!
puss.


rewind

hellu :)
idag kom jag hem till lule , hade lektion i 5 min ;s kändes onödigt menmen.. drog sen och käkade lunch med johanna :) sen har jag bara varit på hertsön och kollat tv osv, ska snart sätta igång med plugget, känns inte så lockande men måste ju göras det också, 2 dagar kvar så slipper jag skiten sen :)!
imorgon slutar jag tidigt så blir att gå på stan och shoppa sig lite med fridap, sen fyller johanna år imorgon så ska hinna till henne också och fika! :) sen resten av kvällen går också till pluggande! ;/ ysvh..
(Y)


överkalix

sitter just nu i ökx hos sandra, hon är sugen på att festa men jag är lite mindre sugen ;) haha ovanligt men såäre! men var så bakis i torsdags fyfan spydde på morgonen och allt :s inte allt för kul var det! tur att jag har en så underbar pojkvän som var så gullig :)<3

ska snart dra förbi konsum och köpa cheesedipp så ska jag vänta tills rasmus har spelat klart fotboll så ska vi gå till tallvik och duscha och glo film osv :)!


blir iaf en lugn helg med gubbben sen blire hem till lule på söndag eller måndag :)

18 år YEAH! ;)

hallå :)
är riktigt dåligt på att uppdatera, men känner att jag inte har haft orken, och gör nästan samma sak varje dag typ ;)
förra veckan var jag i skolan och umgicks med polare och var med rasmus typ :) sen i lördags så drack vi litegrann och for in till cruisingen ;p

FYLLER ÅR IDAG! skönt att äntligen vara 18. men blir ändå inge firande till helgen, ska tare lungt och plugga klart allt i skolan, känner att jag har jävligt mkt och göra klart fortfarande, men nog ska man kämpa ;)!
så nästnästa helg blire att dra till krogen med några tjejer, elr så blire happis med johanna och festa dära :P fårse hure blir! har ju lite tid att tänka så .
imorgon kommer det lite släkt hit, mormor och morfar kmr också så kmr bli nice ;)!

snart måste jag dra på nå möte om fotbollsskolan, ska ta hand om småbarn igen, kmr nog bli kul om det inte blir som förra året, hosch så jobbigt det var ;) haha.

sen sommarlov på tisdag! <33


RSS 2.0