bara jag som är efter med den här remixen ?;P sjukt bra iaf!


skön låt :)


janii..

sitter i skolan och har inte så kul :) imorse så var vi på nån utställning och lyssna på nå afrikaner men jag fattade då ingenting för att dom pratade så konsigt, sen har jag bara haft mum och idrott, fast då skulle vi vara ute och spela brännboll och det var för kallt så jag och Frida skippade det och gick tillbaka till skolan :)
nu sitter jag i datasalen och har tråkigt, börjar först om 1 timmme :(:( jobbigt att sitta och vänta..
nå efter skolan ska jag ta en tripp på stan med jennifer sen drar vi väl till gammelstan elr nååget så fårjase ifall jag orkar dra förbi davve ett tag också :) sen ikv blire väl att plugga, måste bli klar med en hel kurs på 2 veckor, great!(Y) sen äre massa mer, huvvva.. skönt som fan ska det bli med sommarlov :)

och för dom som inte vet så fyller jag 18 om exakt 1 vecka ;)

Måndaaag...

hellu :)
helgen har varit bra.
i fredags så var jag först i skolan, sen bestämde sig jag och Lina att ta 12-bussen till ökx :) när vi var framme så trodde jag att jag skulle få en bra överaskning men icket ;( jocke har förstört hans hår!!!! så nu är han skinn :( nå, han är väl ändå lika fin i mina ögon ;)!
sen gjorde vi väl inte så mkt, umgicks med jocke och Lina typ sen bara kollat film och myst :)
i lördags så blev vi väckta av jocke och lina, så vi steg upp och  duscha osvosvosvosv, sen vart det att man drack litegrann, ökx cruising (Y)  kvällen slutade ganska tidigt eftersom det var så dåligt väder, så inte var det så kul inte;p

sen söndagen
så gjorde vi igenting, var hemma hos rasmus hela dagen lång :)

idag tog jag 11-bussen till lule direkt till skolan, har haft prov och det gick bra, tack&hej småföretaganda A!! (Y) skönt.
sen har jag bara varit hemma på hertsön och slappat hela dagen låååång!

imorgon blire skola, sen umgås med davvve och sen funderar jag på att dra till farsan, orkar inte vara på hertsön finns ju fan ingenting och göra och det suger!! :)



onsdag!!

härlig dag hare varit idag + att man har varit ledig ;))
nå dagen började med att jag steg upp klockan 12 typ, sen duschade jag osv, sen drog jag till g-stan och träffade kajsa och några, roligt att träffa henne som man inte gör annars så ofta :)
sen gick jag till farsan och hämtade nå nycklar och drack kaffe sen vidare till snickars och varit där med massa folk och stekt, sen drog vi till ip ett tag också ;P

nu sitter jag på hertsön och har tråkigt..
vill bara ha helg så jag får vara med rasmus, toffelmaaiiister. ;) sen blev jag glad när johanna sa att hon ska följa med :D kmr bli niice!

nu ska jag tanka ner nån film och sen blire väl sova på nå tag :)
puss


bless the broken road!

helluu ;)
kom till ökx igår, somnade direkt jag kom till rasmus men han var ändå inte hemma så;)
sen när han kom så låg vi i sängen och möööös sen var han tvungen att dra och jobba så jag satt vid datorn och städade hans rum osv :) sen när han kom hem så kollade vi film sen somnade jag igen för var så satans trött ;p

haha sen imorse när jag vaknade till lite så började han krama om mig och ba "jag älskar din mamma" haha och jag som trodde han skulle säga "jag älskar dig" ;) så kul när han håller på och snackar i sömnen.

när vi väl vaknade så åt vi fruksost så duschade jag åde , sen gick vi in till bränna och träffa jocke, sen gick jag förbi sandra och ibbe och här sitter jag fortfarande, och nu kom adam stina och rasmus också ;D så snart ska vi väl traska till tallvik :D hoho

puss

rubrik

måndag idag då, varit ändå en ganska slapp dag och soligt som fan hare också varit :) skönt!
annars har jag inte gjort ett skit idag, bara varit hemma och slöat, varit nice eftersom det känns som att jag aldrig är hemma nu förtiden :p hoh.

nåjoo, imorgon drar jag till ökx igen, fårse hur länge jag blir där borta, har inte bestämt mig än!

nu ska jag glo tv tills jag somnar ;)
puss!


söndag...

helllu ;)
sitter just nu hos rasmus, han har dragit och spelat fotboll men han kommer nog hem när som helst nu :) och då ska vi kolla film "A walk to remember" , jag som valde som ni kanske förstår ;) hahaa.

helgen har varit bra iaf, vi har kollat film och myst hela helgen låång , har varit skönt :)

far hem imorgon med morgonbussen och direkt till skolan , känns tungt ;/ menmen , sommarlov snart och fan så jag längtar !!! ;D;D

får lov på tisdag också , skönt! :) men funderar på att spendera helgen i luleå och festa, ;p
punkt.

rasmus,
du är så jävla underbar och jag älskar dig :)  är så glad att jag har dig gubben<3

hooo ;)

varit på musikhögskolan idag i pite med ljudklassen, var ganska bra ändå :) golunch om inte annat ;p hahaha.!
sen när man väl var framme i luleå så tog jag bussen direkt till farsan och var där ett tag och drack kaffe.
sen kom morsan och hämtade mig så for vi till storheden och köpte mat osvosv.. skulle förbi min moster också , men var så satans trött så orkar inte;p får bli någon annan dag.
nu sitter jag med hårfärg  i håret , "arabbrunt" typ,haha ;p som jag hade för nå tag sen, och om jag kommer ihåg rätt så trivdes jag bra i det :)
nu ska jag snart hoppa i duschen och sen kolla klart avatar ;P

imorgon drar jag till min älskling och är där hela helgen ! :)
pusss!

when you're with me
its like an angel came by, and took me to heaven
cuz when i stare in your eyes
it couldnt be better <3

skön låt!<3<3


The chances I'm taking, Sometimes might knock me down But no, I'm not breaking.

märker att jag har blivit riktigt dålig på att uppdatera, men ska väl bli bättring på den fronten :)
helgen har varit bra, for till ökx på torsdagkväll och har varit där tills måndakväll :)
valborg drack vi iaf, sen har vi bara tagit det lungt resten av helgen.
idag har jag då varit i skolan som vanligt, känner att jag börjar bli jävligt skolless , men snart sommarlov och då jävlar blire steeeek!;P
nu sitter jag och väntar på att jennifer ska komma så ska jag göra kycklingburgare åt oss , gött som fan!! sen ikv kanske man drar ut en sväng eller nå :P
helgen och hela nästa vecka spenderar jag nog i ökx, fast känns lite länge men är man toffelmästarn så är man ;P haha.

nu ska jag börja med maten :D
puss!




RSS 2.0