tjapp :)

lördagen var väl okey, men började må så jävla dåligt innan jag började dricka ;s fyfan!  sov iaf hos krille , sen på söndag var det katastrof! haha det måste ju vara nå fel på mig. nämen vi sov typ hela dagen,  sen kom det nå 12-åringar också som var askalas :P haha men dom fick iaf gå till grillen och hämta pizza åt oss och vet ni vad ungen hade sagt på pizzerian ?:p "har ni chips och dip hära?".  haha han fattade inte att han skulle till ica och köpa det!
sov iaf där från söndag till måndag, sen imorse när jag vaknade for jag in till stan och var med frida, sen kom även jonna så gick vi och fikade på åhlenscafet, det var nice :) sen tog jag bussen till gammelstan, drog förbi linn, hon har beställt hem nya piercingar, så ska köpa av hon , mkt billigare :)
for till farsan sen, duschade och packade ner kläder , och nu sitter jag på hertsön, ska snart dra till ica och köpa ett lypsyl, moha!  blir väl att man slår på en film också , men vet inte vilken :p någon riktigt jävla bra!! (Y)
har faktist funderat på om jag ska börja plugga i ume eller nå, ska gå och snacka med min syo imorgon, vill bara bort från den här råtthålan, :) såäre!
nu ska jag ringa frida och höra om hon ska med eller inte :P
puss



I may not know it, but
These are the moments that
I'm gonna remember most!

great!

hallå :)
hade svinkul igår förutom att jag var ganska trött, kan ju ha berott på sprutan eller nå , svinont i armen har jag nu :/ menmen.  vi drog iaf ihop en fest hos krille, kom ganska mkt folk :) och krille och hans polare krockade igår , tur att det inte slutade illa!

vaknade iaf upp hos krille, haha sen när tessy vaknade , fyfan vad förstörd den där tjejen var ;) haha, full var hon och kunde knappt gå :P var lite kul!

Ikv blir det fest hos blom , men ska fara förbi krille först :)

nu ska jag ta bussen till tessy och se till att hon snabbar på lite ;)

pusss!


fredag!(Y)

hallå :)

hm, igår tog jag en ledig dag, orkade verkligen inte ;s for iaf på stan och var med bella, sen kom även tessy :) sen drog jag och tessy till storheden och köpa hårfärg åt henne, vinrött blev det :) nice! sen for vi till mig och kollade film "house on the left side" trorjag den hette , bra som fan var den, lite läskig men ;) sen kom krille och nån wille förbi gammelstan på en rök, så sociala lite med dom, sen for jag hem och kollade lite tv , sen somnade jag :)
imorse råkade jag försova mig och missade gymnasibussen , men tur att det går en till 10 min efter :P så det löste sig , men sen när jag väl var i skolan så var läraren borta SOM VANLIGT! ska fan ge hon min mailadress nästa lektion så hon kan skriva om hon är borta eller inte :P haha! men hade bara 2 lektioner idag så det var skönt :) sen nu sitter jag här , har nyss duschat, väntar på att krille ska komma förbi gstan med mitt dricka, ska sen förbi tessys farsan och hämta hennes saker, och morsan lyckades övertala mig att ta den dära sprutan, vilket inte känns helt okey.. menmen , gör väl det för hennes skull, hon tror väl jag dör om jag inte tar den :P haha!
sen ska jag förbi tessy och fixa mig osv , sen blir det party! det är nice ;p
nu ska jag göra mig nå snabbt och äta :)
puss


=)

tessy har skickat lite mer bilder från turkiet!  fysatan så kul vi hade där borta gumman, VILL TILLBAKA!! blir iaf det till sommaren med flickorna :)




Even the best fall down sometimes.

tjao :)

vaknade upp hos krille imorse, blev så sent så sov där ist :) aja, for iaf till skolan och käkade med alex och linus, sen for jag i stort sett bara hem, sjukanmälde mig för att jag var så trött. hm , inte gjort ett skit idag, legat och sovit typ .. nu sitter jag och äter glass iaf ;D gött! ska plugga som fan ikv, prov imorgon!bra att jag kmr på det dagen innen ... inte bra! och igår blev det ju inte heller till pch plugga :P haha ni vill inte ens veta vad som hände med mina papper!! ..  
far mest troligt till happis på fredag med räkungarna ;)!

ska iaf försöka starta upp nu ;P

puss!


hallå :)

igår vare måndag och då var jag i skolan som vanligt :) efter skolan drog jag och johanna till krille, satt där och tog det lungt och fula :P haha! sen när jag kom hem somnade jag på direkten.
idag skola, fast varit en jävla slapp dag :) haft 1 lektion bara!  for hem direkt efter skolan, har pluggat lite och kollat halva andra avenyn, ska dra till krille nu så ska jag kolla klart det, så ska dom hjälpa mig att plugga också! ;P sen sover jag hos johanna ikv!(Y) gumman är rädd att det spökar i deras nya lägenhet ;) hehe! ska skrämma skiten ur hon! nää skoja.
nu ska jag kolla buss osv :p
pusssssss!


söndag

hallå :)

gårdagen var ganska lugn, jennifer kom förbi hära, så käkade vi glass och spelade kort osv :P sen fick vi tråkigt så vi for till gården och träffade massa folk, sen skulle jag och linn börja gå hem vid 11-tiden, fast vi började prata om så djupa saker så vi fortsatte gå ;D haha! sen träffade jag jennifer och alex så då följde jag med dom till jennifer och kollade film "Sandor/Ida" sen vare en till jävla bra film , men kommer inte ihåg vad den heter :P
sen kollade vi runt efter nå billiga hotell i stockholm, vi planerar på att dra dit på jullovet :) hade varit jävligt kul! bort från luleå! (Y)
nå var iaf hemma vid halv 5 tiden och somnade nästan på direkten :)
idag vaknade jag vid 2tiden så hoppade jag i duschen, sen tittade jag på "rallybrudar" och nu sitter jag bara här och slöar, väntar på att min sega bror ska dra till starre och köpa cigg åt mig. när han har gjort det så ska jag till davve och sociala med honom :) !
funderar på att dra och se new moon nångång i veckan, längtat som fan på att den ska komma ut :P hah! skulle sett den i fredags men slutade halv 5 så hann inte :/

            haha dagens!


hahahaha så bra :)!


Your game of love was all rained out

tjoho :)
vaknade för ett tag sen, så har inte hunnit göra så mkt :) nåjo, ikv ska kanske andre hyra bastun så blir väl att man drar dit och bastar osvosv :P ha-ha!  om han inte gör det så ska jag och stina köpa fett med glass och kolla film =p  fårse vad som händer. ska iaf hoppa i duschen nu och sen plugga lite psykologi!

     

Hon ser tillbaka, men blundar genast
och hon känner att utan honom, så är det tungt att leva
hon hatar svek, hon sågar otrohet
men hon vet att hela skiten är bådas fel
och hatar sig själv för det hon gjorde som då kändes klokt
har vänt på ord, och ljugit ett flertal gånger
fick hon chansen att ändra på livet skulle hon leva om det nu.


fredag!

äntliiigen fredag , fast veckan har gått ruskigt fort ändå, det gillar vi ! (Y)

skola idag som vanligt, dagen har varit lång , 8.15 till 16.30, haha har inte ätit något på 24 timmar nu, men det går fan inte att få ner något :S:P haha får skylla mig själv, men det lär väl läka snart :)

efter skolan så for jag till linn med några st, frida och stina gjorde även hål tungan ;) haha men det är nice ! sen följde jag frida till bussen , sen nu är jag bara hemma :) snart ska jag dra till gården trorjag och titta på idol med stina och jennifer , orkar inte sitta och titta på det själv , så tråkigt :P btw är det någon mer som har sett skandalbilderna på calle?;) haha det har jag gjort och fy vad jag garva :) ahahaa!!
 ska fixa lite grejjs nu innan jag drar :)
puss!

juste, morsan vill att jag ska ta den där jävla sputan men det kan hon glömma, bara massa jävla gifter och skit!


då var det gjort!

nu har jag gjort hål i tungan, haha var svinnervös men det gick bra :)


antingen är dom bögar eller fulla i skit!

hm haha fick veta idag att en kille jag tycker är snygg är bög! inte för att det är nå fel med att vara det, heltokey. men blev bara lite lustigt idag när jag fick veta det ;) haha, inte ens kul!
nåå har bara varit i skolan annars idag på några föreläsningar, undrar vars jag fick för mig att det skulle vara på kh? var iaf på örnen det var :P .. efter skolan var jag iaf på stan med johanna ett tag, hittade ett par jeansleggins jag ska köpa när jag får pengar :) (Y) sen när vi blev less så for vi till tuna och käkade, johanna klippte mig också, jag märker att det är mkt kortare, fast tror ingen annnan kommer göra det :P aha!
nu sitter jag iaf hemma , ska snart slå på riverside, sen vänta på att ph ska börja, hm om det ens är idag ? måste kolla upp det ;)

  

    skön!

Don't stop believin' Hold on to the feelin'.

helly :)

började halv 12 idag ,  hade mum sen bara Nk , så slapp dag som vanligt :) imorgon ska vi till kulturens hus på någon föreläsning om brott? nåsånt vare iaf :)

efter skolan så träffade jag davve, vi gick till willys och köpte hårfärg åt mig, sen gick vi ner på smedjan och prata på. haha han tror att han har någon känning på vad som kmr hända i framtiden, så tror han någonting som jag verkligen inte tror kommer hända, men han säger att det kmr det, ahah men hade varit nice om han hade rätt iaf :) nåå.
sen tog jag bussen hem, har bara hunnit käkat. Nu ska jag snart sätta  färgen i håret sen röjja och snacka i mick med emil, han har bokat biljetterna till luleå nu, bara 1 månad kvar  :) kommer bli så kul såå!
ikv ska jag bara ta det lungt som vanligt, känns som att jag inte orkar göra nånting :s ääh lika skönt är det. ska plugga lite till idrottsprovet också, sen blire paradise hotel & scrubs (Y)





life is what you make it !

hallå :)

vaknade vid halv 10 imorse,  sen hade jag bara idrott och mdk :) så har varit en slapp dag. haha hörde att en i klassen hade sattit våran Nklärare på plats "det är fan inte oss det är fel på, det är dig det är fel på", så vare massa mer :P hah det gjorde min dag! men om man bara vet hur hon är så hade ni nog förstått, riktig hagga!
nååväääääl, for hem direkt efter skolan, här var då famor och farfar, var inte så farligt förutom att dom tjatar att jag och brorsan ska fara dit och fira jul, men vill ju vara med johanna och dom :P men fårseee. sen fick jag pengar också innan dom for ;)  det sitter aldrig fel! (Y)
ikv har jag bara tagit det lungt, kollat andra avenyn och riverside! veckoavsnittet av riverside var ovanligt bra tyckte jag :p dom börjar kanske röra sig uppåt!
nu ska jag kolla några avsnitt av "guds tre flickor", egentligen är det inte ens så bra, mest tidsfördriv :P haha!

ska nog färga håret imorgon , funderar på att göra blonda slingor eller nå, beslutångest, fårse hur det blir!



another day just passes by ..

hellu ..

vaknade vid 8 imorse, min sovmorgon är borta nu,  måste ha matte klockan 10 :/ menmen. for iaf till kungs och käkade med tessy, sen for jag på lektion snabbt , sen under hålet var jag på stan med några :)
funderar faktist på att göra hål i tungan nångång nästa vecka när jag har pengar ;) haha är så jävla feg, men ska nog se till att det blir av :P!!  sen har jag börjat med GI igen också! (Y) det är niceee.

hmm, ikv har det inte hänt så mkt, pluggat.  ska snart vara hurtig och gå ett varv runt kyrkbyn, haha så jävla läskigt att gå dära , så mörkt, man vet ju aldrig om det hoppar fram en björn baki buskarna ;P och för dom som inte vet så är jag jävligt rädd för björnar, i somras kunde jag knappt ligga ute och sola på baksidan utan att vara orolig att det skulle komma sig en björnjävel och anfalla mig ;) haha löjlig jag är, men till mitt försvar så har det faktist varit en brakkare på gränderna :P ..
efter jag har gjort det så blire väl att duscha, sen titta  på paradise hotel , sen mest troligt sova :) fast så blir det ju ändå aldrig så.
imorgon kommer farmor och farfar, hmm johanna kan nog föreställa sig hur min dag kmr se ut :) haha inte ens kul!
.
             
                  haha! :) <3


Got to keep my head held high.

helllu!

vaknade vid 13.00 idag av att johanna väckte mig, sen har jag hon och tessy bara legat i min säng och kollat tv, sen for johanna, så kollade vi tv ett tag till, sen gick vi till ica och köpte lite godis ;P  sen for jag hem och käkade, sen ringde andre och ville att jag skulle komma förbi patrik , så det gjorde jag :) vi satt i patriks garage och snackade för fulla puckar, haha :)  sen drog vi till starre snabbt också.

nu sitter jag här, ska snart dra till tessy och kolla på paradise hotel, säsongstart! och nu är det med svenskar :) det blir nice!

nu ska jag trasska ;P

puss.


^^

tjosan :)

tagit en lugn kväll, varit med tessy så for vi förbi starre och köpte chips&dip, kollade på Twilight, blir alltid lika deppigt glad när jag ser den ;) haha! sen kom johanna förbi här också :) nu ligger tessy och sover och johanna kollar film, så ska gå och vara social =)

puss


..

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...
gråtit: nej
köpt någonting: jo
blivit sjuk: nej
sjungit: haha joo :P
sagt "jag älskar dig":
saknat någon: joo ..
kramat någon: ja
kissed someone: nej


HUR:
Svarar du i telefonen: hallå
Tycker du om gul-bil-leken: haha njja ;) 
Mycket pengar har du i plånboken just nu: vet inte riktigt :s
Mycket är klockan: 17.51


VEM:
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Bella - Aa, snart isf ;)
Ringde dig senast? Kajsa :)
Vill du kasta en sten i huvudet på? jadu!:P
Saknar du mest just nu?  :/ 
Ska du träffa imorgon? ingen aning än :P
Vem fick du senast sms av: tessy !=)


JA- OCH NEJ-FRÅGOR:
Cyklat utan händerna: ja
Gråtit en hel natt: aaa nästan.
Druckit så du spytt: ja de har väl hänt ;D
Åkt vattenskidor: joo!
Åkt rullstol: ja
Gjort en bakåtkullerbytta: nååps
Köpt lösgodis för över 50 kr: ja
Haft träningsvärk: ja
Önskat att du var det andra könet: nja kanske ;p


SENAST DU:
Skrattade - idag
Grät - kommer inte ihåg
Filmen du såg - the dog hotel
Drog ett skämt - igår
Sjöng en sång - sjunger ju förfullt här hemma ;) haha


HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN:
Kysst någon - jodå
Bakat - ne
Viljat dö - haha nu ska vi inte ta i för mkt :p


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: hm typ emil trorja?:P
Såg dig gråta: johanna
Fick dig att gråta: deeeni.
Du gick på bio med: ingen aning
Du gick på stan med: Bella
Skällde på dig: morsan
Skickade ett sms till dig: tessy
Kramade dig: hm tessy trorjag?:P
Sa hej till dig: farsan
Skrämde dig: hhaha krille :P
Skrev till dig på msn: Fliiiiiidaaa!


hallå :)

fredag den 13onde vare igår,  var som vanligt i skolan osv, sen sista lektionen hade vi Nk, har aldrig hatat en lärare så mkt som jag hatar hon! så jävla otrevlig, och är nog inte ensam om att tycka det heller ;) haha!
nåvääääl , sen när jag väl hade slutat så gick jag på stan ett tag, träffa krille så han fick göra lite ärenden åt mig ;d haha!  sen tog jag bussen hem, åt duschade osvosv..  sen bussen till stan och mötte upp johanna och josse , sen for vi till krille och drack litegrann :) haha kändes som att kvällen aldrig skulle ta slut, vi skulle fara och hämta några från porsön, så fick vi soppatorsk på gågatan, så satt och frös som fan.  men tur så kom danne med soppa åt oss :) sen efter ett tag for vi tillbaka till björx och forsatte,  sen kom tessy och en i hennes klass , fyfan vilken skön kille hon tog med sig ;P haha så jävla rolig, och prata var han inte dålig på heller =P ahah.
nämen sen for jag och krille och dumpa av johanna på tuna, tessy stackarn var helt rädd att vi hade krockat ;) haha sötungen!  vi somnade iaf vid halv 7 nåsånt.  trevlig kväll vare iaf! :) (Y)
ikv kmr det väl inte hända så mkt , davve ville hitta på något, så han får väl komma hit och kolla film med mig , tessy och josse skulle också kommma =)
nu ska jag snart gå till ica och köpa lite chips och kanske dip ?;) sjklart! haha.
puss!

haha vi är ju charmiga ;) 

  


you better die young

hallå :)

en risig dag har det varit idag, somnade först vid halv 5 pågrund av att en höll på att ringa hela tiden när jag nästan höll på att somna =P!
vaknade vid klockan 9 , så var tvungen att stressa till bussen , men vi hann! ;) (Y) 
menmen , tyckte det var en ganska så onödig skoldag, låg mest i soffan och lyssnade på musik. vi behövde ändå inte göra något såå!   sen när vi hade slutat så drog jag snabbt in på smedjan och snackade lite med johanna och bella , sen tog jag bussen hem :)  när jag väl var hemma så åt vi , sen diskade jag osv , sen nu har jag nyss pluggat klart, eller är inte riktigt klar , men snart ;>
nu ska jag hoppa i duschen!
puss ..




Hey little girl on your way to class
In a year they'll be gone cause you are an ass.


hmmm.

hallå :)
igår så var jag i skolan då som vanligt , sen kom jag hem vid 15.00, sen somna jag nästan på direkten och sov till halv 10 i morsa ;) haha jag var nog lite trött!
hade bara en lektion idag, sen direkt efter den så for jag och träffade davve, vi gick bara och träffa några på exotic sen lämnade jag dom och gick förbi josse, var där och kollade på kläder hon inte ville ha, blev att jag tog ett bar jeansleggins och nåra linnen osv :P sen köpte jag en mobil också ;) nicenice! behövde ju det kan man säga!
sen har jag bara varit på stan med bella och flummat, väntade på att krille skulle komma för skulle få låna hans headset, men han var så seg så orkade inte vänta :)
sen for vi till gammelstan till farsan fort, jag käkade och städade osv, farsan har typ blivit konstig , helt nytttig :P haha! sen har jag träffat kaaaajsa <3 blev helt chockad när jag såg henne, tjockisen ;) var iaf kul att träffa henne , far nog förbi henne imorgon också ett tag medans hon ännu är i lule :)!
sen for jag johanna och bella till johanna, började asgarva när johanna skulle hoppa av bussen, ställde mig upp och såg att hon vinglade lite sen bara föll hon ner på backen, haha så kul det var ;P
sen har jag bara kollat andra avenyn sen badat också, sen kom krille och dom förbi, så kommer han in när jag stär nästan naken på toan, tur att man hade handuk iaf , pervounge!  dom for iaf för ett tag sen , och nu ska vi kolla film sen sova antar jag :) börjar 10 imorgon !! (Y)
puss!

saken är den att..

du sitter fast som klister i min skalle, villket du har gjort alldeles för länge, orkar seriöst inge mer, vill inte sitta kvar på samma plats hela tiden! :)

      

ttjuuu! :)

hm , gör inte så mkt , tessy for för något tag sen , vi har kollat film osv :) nu ska jag snart gå och lägga mig, är svintrött ;s haha krille har dragit till stockholm, trodde det bara var snack först när dom pratade om det i lördags, så fråga jag vad dom skulle göra där borta haha , "vi far väl dit och käkar sen rullar vi mot lule igen", s¨å onödigt :P
sitter och snacka med kajsa på msn nu , saknar dendär bruden som fan!:/ men hon kommer på onsdag, så då kommer man få träffa henne :)!(Y).
ska tvätta bort masken nu, sen sova? vemvet.



måndag !

helllu :)
vaknade vid 13.00 idag , sminkade mig osv sen for jag till stan och var med davve natty och tessy, vi gick omkring och kolla runt lite , sen gick vi och fika och pratade ganska så länge :) var nice!  kom nyss till hertsön , jag och min bror ska käka hära osv, sen drar vi till gammelstan, då ska tessy och davve komma och kolla film hos mig :) hoppas det är nå bra på tv ikv!  skola imorgon, har muntlig redovisning, men kan ingenting så vill inte fara, men måste det ändå så man inte blir av med studiebidraget, inte bra! nämen jag tkr jag har börjat sköta skolan hyffsat nu, :)
nu ska jag börja packa ner lite kläder så min bror slipper vänta på mig ;P haha!
pusss!


skööön =)


There's always gonna be another mountain .

helllu :)

har just ätit varma mackor , göttt vare! =) har iaf bara varit hemma ikv, sovit i någon timme också, haha morsan ringde när jag låg och sov , haha fattade ingenting av vad hon sa. oskar min kusin har fått grissjukan, så blir inte att jag far dit och hälsar på!=P haha lilllgubben.

ska snart gå och lägga mig , fast vill inte det , vet inte varför :P haha! men måste ju orka upp imorgon också.

nu ska jag gå och plocka ur diskmaskinen

.


don't cry for a guy, say fuck you and smile :)

helllu!

idag har det inte hänt så mkt , vaknade vid 2-tiden, sen for jag förbi tessy och prata lite , sen for vi till starre och så skulle jag köpa en cola, men hade inge pengar ?:S hmm!  sen har jag suttit här , skulle till morsan och äta för hon hade gjort nå goomat , men orkar inte åka buss :s så slö jag är!
ingen aning om vad som ska hända idag, tare lungt trorjag ? funderar på att dra till hertsön lite senare och kolla film, ringa och höra vad fridelutten gör , men hon har ju tappat bort sin mobil, vilket hon jämnt gör =) haha!

ledig imorgon
skönt som fan. då ska jag hitta på något med davve, ska dra med han till stan bestämde jag nu ;P måste kolla om jag hittar nå nya skor ! =)


I can almost see it
That dream I am dreaming
But there's a voice inside my head saying
"You'll never reach it"


så går det, men alla har väl ett val.

hallå

allt känns så jävla fuckat just nu, känns som att allt bara rasar mer och mer, och även fast jag vill bygga upp allt igen och få allt som det har varit förut så funkar det ändå inte, och alla som verkligen bryr sig om mig, känns som att jag bara sviker dom hela tiden.  men nu jävlar ska det bli en nystart, inte försöka glömma bort allt som varit utan lära mig någonting utav det!

       


hallå :)

kom hem för inte så länge sen, ska snart slå på en film eller nå :)
ikväll har det inte hänt så mkt , for till farsan ,  där var då han och min bror , fast han skulle på fest så han for nästan direkt den jäveln!=P haha sen kollade vi idol osv, erik lätt bäst!..  sen senare for jag ut och träffa lite folk , sen bussen till hertsön :) haha massa fyllkajjor på bussen som började sjunga och busschaffisen var ju helt taggad på att vara med :P
imorgon då allt händer ;) haha nämen, ska till skolan vid halv 11, sen slutar jag klockan 15.00,  jobbigt men såäre!
eftersom jag inte hinner köpa alkohol så är krille så snäll och lägger ut åt mig :) tack !:) sen blire party på kvällen! det gillar vi visst.!
nu ska jag slå på en film :)
puss!

people change, things go wrong, shit happens , life goes on .

helllu :)
fredag, äntligen :) fast måste ju ändå till skolan imrogon ... puuuh!
dagen började med att jag stressade som fan till skolan eftersom jag råkade försova mig, sen har jag bara varit på alla lektioner, fast fick slippa sista ;P nice!
har beslutångest ifall jag ska fara en sväng till bnäset, eller fara till gammelstan och ta en tjockokväll hos farsan med davve och jennifer, hmm :) lutar nog mest mot gstan, men fårse vars vinden för mig ;)
ska hoppa i duschen nu sen äta något :) uppdaterar ikv eller nå.
pusss!

You won’t be lonely, even if the sky is falling down.

hellllu :)
torsdag idag då alltså fredag imorgon för dom som inte visste det ?;)  nämen händer väl inge speciellt till helgen , imorgon ska jag på någon lokalfest , men ska bara dricka nån öl. skola på lördag då :s "öppet hus".. så ska springa runt på skolan och intervjua folk, haha live också ;) inte ens kul!    sen efter det så har jag ingen aning om vad jag ska göra.. hmmm :P kanske!
idag har det inte hänt så mkt , varit i skolan , haft ljud hela dagen lång. sen for jag till hackspetten och väntade på att johanna skulle sluta, sen har vi bara gått på stan och letat efter en jacka åt henne och flummat på, men det var ju inget nytt :P haha! ..   ska väl ta bussen till gammelstan, eller funderar på att dra till farsan i någon vecka nu, så less på hertsön :P
ska gå och göra nå mat nu :)
puss!

haha btw så hörde jag en låt på stadium som jag nu sitter och nöter, "jay sean - down" gammal som fan ;) jagvet! haha

           

now you're standing alone wonder why did you fail .

helllu :)
skolan idag gick jävligt fort, det var sköönt :) sen följde jag med frida till matstället för hon skulle käka, så kom johanna också så satt vi och snacka :) sen for jag och johanna till hon och kolla film, "hund hotellet" trorjag den hette ?:p haha, så kul för båda två satt och grät i slutet, ahha så kollade vi på varandra "fan kan inte få det att sluta" så började vi skratta för att det såg så fult ut ;) hojjhojj, brukar inte börja lipa när jag ser filmer , men denhär , haha gick inte att hålla sig ;P
Sen kom morsan och hämta mig så for vi till max och käkade , sen tog jag bussen tillbaka till johanna , fast lika snabbt for vi till gammelstan , där gjorde vi inte så mkt , satt och kolla simpsons. sen tog jag bussen till hertsön, gick in och gick ut på direkten, for till ica och träffade apsvansen, så fick han köpa cigg åt mig också ;P haha! nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla film :)
fyllt på mobilen nu iaf!!
.

; >

helllu :)
idag har jag inte gjort så mkt, pluggat kollat tv osvosv. varit skönt att bara vara hemma faktist :)
imorgon börjar jag halv 12, så lite sovmorgon får man ju iaf, sen ska jag på stan med tessy, så ska väl johanna också med , sen blir det väl att jag far förbi johanna på tuna och kollar hur dom har fått det i lägenheten ;) sen far jag väl till gammelstan ett tag också, :)
nu ska jag kolla film "guess who" har för mig att den ska vara riktigt rolig så ;) ajja!
puss!

sjuuuk

haha eller sjuk och sjuk vetjag inte , hade bara lite ont i skallen imorse :p kan ju vara att jag inte har sovit nånting inatt , elr somnade halv 5 :s men kände mig lite hängig åre så stannade hemma ändååååå.
vad har man gjort då? kollat tv typ duschat osvosv, sen ringde deapen, han ville att jag skulle följa med och träna , hade varit kul , men tror jag måste plugga ist ;s måste skriva 4 sidor dataskrivna papper tills på fredag om käärlek ;) haha kommer bli svårt.
ska sen ut med jonna trorjag, hon ska ringa vid 4-tiden så ser man ju :)
.

kolla in detdär, så jävla fränt :p

http://en.akinator.com/aki_en2/index.html#

hojhhojjj :)

haha fyfan kan inte släppa min natt , fysatan så jävlig den har varit. haha ååh !:p
har iaf varit i skolan idag, fast hade bara 30 minuter så det var ganska lungt ändå, sen kom davvve så gick vi och käka, sen gick vi in till stan och satte oss vid nå fik och snackade om allt mellan himmel och jord! så jävla skönt att man kan snacka med han, han förstår alltid alllt! det är nice :) sen gick vi bara runt i och kollade kläder osv :)
kom hem för ett tag sen , blir väl att bara vara hemma ikv trorjag, finns inget annnat och göra så funderar på att plugga eller nå , det behövs ju så :p
nu ska jag slå på tvn och försöka vila en stund ;)
puss!



insett att jag inte är den jag var.

vaknade nyss , tack gode lov för det, det har varit den värsta natten i hela mitt liv , och jag menar det. först var allting svinbra men sen när jag kom på att det bara var en dröm så blev det en mardröm ist, fyfan och det gick inte att ta sig ut heller, allt bara börja om på nytt :S haha.. intekkul! det jävliga är att jag visste i drömmen att jag drömde, sen näst sista gången innan jag vaknade så skrek peter att jag skulle komma och äta frukost, så skrek bara då "hållkäften och låt mig vara ifred vill vakna!!". visste inte ens nu om jag vaknade om det var verklighet eller inte, var tvungen att kolla runt på småsaker tillexempel vad klockan var, vad jag hade för bakrundsbild på datorn :p haha och rubriken, den var i min skalle hela tiden i drömmarna!
haha ni tkr säkert att jag är mesig , men ni fattar inte hur hemskt det har varit!!!
ska försöka våga somna om nu ;p haha men har ansträngt mig halva natten av att försöka vakna så känns onödigt och gå och sova nu.. fyyyyyyyyyfaaaaaaaan.

just so you knoooow.

hallå :)
sitter och kollar film "djävulen bär prada", fast det är reklam nu :)
suttit hos farsan hela dagen, sen for jag förbi min moster ett tag och pratade lite, sen for jag en snabb sväng till farsan igen och då kom josse förbi snabbt också :)
nu ska jag kolla klart filmen sen kanske sova? fårse , skola imorgon :/ villintevillinte!!! aja har bara en lektion såå.
efter skolan ska jag gå på stan med davve sen kanske jag far till gammelstan eller nå :) fåårse!
nu tog reklamen slut ! ;)

söndag ..

allå :)
jävligt kul kväll igår säger jag bara :) for till josse och fixa mig , haha kunde fan inte sitta still gick omkring i cirklar :P störd jag är. sen tog vi bussen till jocke, och där var vi då hela kvällen :) sov där osvosvosv haha fast kommer inte ihåg om jag har sovit eller inte :P det är lite illa kan man ju tycka !
kom till farsan för ett tag sen har ätit nudlar, gött vare ;d haha när han vaknade, det enda han sa var "lisa vars är tändaren" så kollade vi bara på varann och börja garva :P haha var helt fult, båda så jävla slitna :p
tror jag snart ska dra förbi walle och väcka fylltrattarna, sen drar jag väl till hertsön eller nå , ikv ska jag väl vara med emil , fast vi serju =P haha!
puss

RSS 2.0