^^

blev att jag tog bussen 20.45 igår till ökx :) Rasmus kom och mötte upp mig i bränna så drog vi direkt hem till tallvik, sen kollade jag på när han spelade fifa ;p hehu,. sen blev det att vi gick till stugan och glodde film och sov :) och filmen var fan den läskigaste jag har sett och rasmus som alltid ska börja jävlas med mig och skrämma skiten ur mig ;)
nåå. idag har vi inte gjort ett skit, hans bror och madde har varit här så har lekt lite med saga, riktigt söt unge är det! :)

imorgon ska jag vakna tidigt , 10 hade jag tänkt mig , ska vara 30 grader hära så ska ligga på gården och sola hela dagen tills rasmus slutar, sen kanske det blir att dra förbi sandra och ibbe en sväng också :)

nu ska jag och gubben gå och ut och traska , suttit inne nästan hela dagen känns det som ;) hehu!
puss!

söndag!

hatar söndagar!! finns fan ingenting att göra och jag håller på att blir galen!! sen äre så dåligt väder också. hm!
gubben for hem till ökx idag, skulle också med men tror jag drar imorgon ist , men om jag inte hittar på nå att göra till ikv så tar jag fan bussen dit!! :P
helgen har iaf varit bra. i fredags så drack vi med massa folk , var trevligt :) sen lördag tog vi det bara lungt och kollade film med farsan och hans tjej.
nää nu ska jag hoppa i duschen och sen får jag se vars vindarna för mig ;)

Tisdag! :)

bröllopet gick bra , var lite nervös i början men det släpppte ;) festen vart också lyckad!

i söndags kom rasmus till lule och skulle fixa med mig till ökx, så hakade på honom dit med 21 bussen, när vi var framme så gick vi hem till han och kollade film och sov :)
sen måndagen gjorde vi inte så mkt han jobbade sen gick jag och kollade när dom hade match osv. sen hem till rasmus och så sov vi typ ? ;p

Idag vaknade jag av att han kom hem vid 12 och väckte mig , sen drog han och jobbade igen , så åt jag osv sen drog jag till poolen och var med jocke där medans han jobbade :) sen gick jag förbi sandra en sväng också och pratade!

drar nog mest troligt till lule imorgon , ska dra ut på kaffelino med några brudar :) kmr bli trevligt , så kmr rasmus till lule på fredag !

nu ska jag gå och lägga mig med gubben i soffan :)
.

haha så jävla bra ;)!


Won't back down

tjosan :)
blev hemfärd till lule idag , känder inte så kul men :/ hoppas det blir lyckat på lördag bara!
har sovit till halv 1 idag, sen kollade jag bara tv osv, sen kom rasmus hem så då ville jag bara mysa med han den sista tiden i ökx :) nog för att det bara handlar om några dagar men det är tungt ska ni veta ;) haha toffelmaister!

nåånåå , när jag väl kom till lule så drog jag förbi farsan och käka och hämtade mitt smink , sen drog jag och brorsan till hertsön . träffade min kusin Lisa från stockholm , inte träffat henne på svinlänge så det var kul :)

imorgon ska jag försöka stiga upp tidigt , fårse hur det kommer gå ;) nåmen då blire att gå ut och sola sen till stan med Lisa och johanna,
så ska vi köpa nå grejjer till bröllopet, sen skulle vi gå och ta nån öl på roasters :)

känner mig ganska så trött nu så ska lägga mig ner i sängen och kolla new moon ? trorde ;p nånåå, Gnatt!


^^

varit svinvarmt idag ! jag rasmus lina jocke adam och stina drog till deras bastuflotte och bada sola och basta , varit riktigt jävla skönt :) blir väl att vi drar dit imorgon också!
sen gick till in till bränna och käka på köket och sen tog vi oss ett dopp igen ;P
sen vidare till rasmus och spelade tennis elr vad det nu var :p

missar ökxmarknaden! morsan ska gifta sig, fan att det just skulle vara den helgen !! menmen, kmr väl flera år ;)

väntar nu på att älsklingsgubben ska kommma hem , så ska vi väl duscha och kolla någon film :)

barnvakt!

jag och rasmus kom till lule igår, vi började dricka lite öl på bussen, sen när vi var framme så gick vi till farsan så käkade rasmus och jag fixade till mig lite ;p sen tog vi cykeln och rullade till Emil där det var masssa folk :) blev en trevlig kväll iaf !

vi vaknade vid halv 2 idag haha det var så satans varmt i sängen så jag sov på golvet halva natten ;) måste köpa mig en fläkt elr nåå.
sen har vi bara hunnit till starre och köpt cigg sen till mig duscha, sen vidare till min moster som bor bara några hus ifrån ;) vi käkade tacos här och nu sitter rasmus och spelar nå tvspel med småbarnen :P  dom ska väl gå och lägga sig snart så då blire väl attt vi slår på någon film och tjockar på ;) avatar tror jag vi skulle se.
.

så fort jag har fått tag i en usbkabel så kmr jag lägga upp bilder :)

torsdag

hellu =)
vaknade vid 11 idag så har inte gjort så mkt, städat köket och lite i vardagsrummet för hans föräldrar kmr hem idag :)

ska snart börja traska över till bränna så ska jag och sandra dra och bada ;p ska försöka dra med mig rasmus också när han har slutat =) sen ikv blire väl att bara vara här på tallvik och kolla film osv , fårse vad som händer ;)
kommer iaf till lule imorgon! :)
.

tiiiisdag!

idag väckte rasmus mig vid 11 när han hade lunch, så steg upp och käkade osv sen drog jag till bränna så kom jocke också med till sandra, vi drog och hälsa på rasmus på jobbet sen gick vi till fenix och käkade glass ;p
sen for jag och sandra till hon och väntade på att våra pojkar skulle sluta så skulle vi dra och bada men det ska vi ta imorgon ist :) vi drog på köket och smällde i oss en pizza iaf ;) göttt!

sen har vi bara varit på tallvik och tagit det lungt och nu ligger rasmus och sover, för nån minut sen så sov han med öppna ögon!! fyfan vad läskigt det såg ut :s
nånåå, ska snart väcka honom så ska jag tvinga han att kolla film med mig ;);)

imorgon blire att köpa ett par nya skor!!(Y)

måndag!

helllu :)
i helgen har jag bara tagit det lugnt med älsklingen och kollat film osv, varit skönt :) sen får man se när man drar hem till lule, inte bestämt mig riktigt än ;p

sitter nu hos sandra och ibbe i bränna och tar det lungt, fårse vad som händer ikv , vi ska väl försöka sno datorn av tom och malin så vi kan glo film ;) haha!

nu ska jag sociala lite hära!
.

jag älskar dig!<3


RSS 2.0