tack & adjö, jag minns nog en del men hejdå min kära vi finns inte mer ;)

halllå ! :)
blev en hård kväll igår ;p haha. var först hos sandras moster på örnäset, sen drog vi till porsön, fast var tydligen ingen fest där för alla hade dragit på krogen, så vi gick till krille på björx och drack dära, haha helt galet vare där , alla var så fullla så , sen sov vi där också. har legat och kramat om johanna hela natten :) haha
sen när vi vaknade slog krille på en film , haha och inte en sån där film man vill se när man är bakis , fyfan, haha kycklingtå är vad han är!
sen for jag och johanna till stan och käka på tasty , sen drog hon hem så fick jag gå omkring i min ensamhet iväntan på att bussen skulle gå :)
ikv blire party igen, det är nice ;) så ska börja kila till josse snart och sminka mig osvosv :)

freeeeedooom

hallå :)
sitter i gammelstan hos farsan, har ätit här åre :) haha blev bränd hamburgare ;)!
ska snart dra till bergnäset med Ida och hämta dricka , sen blire att man dricker lite idag, fast tror inte det är så mkt fest ikv ;) haha , men vi ska börja hos farsan , sen drar vi väl vidare :) uppdaterar senare elr nå :)
pusss!

haha "Har ni ingen polly elleh?"


Så det kan gå! =)

hallå :)
varit hos davve hela kvällen men han och hans tjej :) suttit och pratat om dom gamla goda tiderna ;) haha! ibland önskar man ju att det gick och spola tillbaka tiden. men nejnej :p
annars har det inte hänt så mkt , tog bussen hem vid 9-tiden, så har jag bara kollat film osv :)
blev just påmind om att jag har nå möte på skolan imorgon , haha hade helt glömt bort det :p så blir att stiga upp tidigt imorgon ;s jobbigt. menmen :) sen blire väl att jag går på stan eller nååå. tessy kommer ju också hem så skulle hitta på något med hon också! :) greeat.
nu ska jag göra annat :) Pusss!

^^

Grattis David!! :) <3

niceniceeee :)

hallå!
vaknade för ett tag sen, ska väl käka något sen dra ut elr nååå :) orkar inte sitta här och häcka ;P ska ringa johanna och kolla hur det går för hon :) långt inlägg!! yes.

I can't find the words to explain, Just how much you got me going insane.

hellu :)
vaknade nyss , sovit bort hela jävla dagen , känns inte så nice ;/ menmen.
var iaf hos tony igår med han emil & jimmy , fast jimmy gick och la sig tidigt =P vi kollade film osv. sen skulle jag gå hem vid 4, men emil ville att jag skulle vänta 30 min, och så höll han på ända till 7 på morgonen :p haha! men däcka direkt jag kom hem , jävligt skönt vare :)!
ikväll ska jag nog dricka, får låna 50 kr av jennifer, så bara ringa om ni är på :)
Nu ska jag ringa johanna & jennifer och höra hur det går för deras lag ;) Pussss!

lite och göra =P

Jag har kysst någon:
[x] på kinden
[x] på läpparna
[x] på deras händer eller fingrar
[x] i mitt rum
[x] i deras rum
[x] av samma kön
[x] av det motsatta könet
[x] som är yngre än mig
[x] som är äldre än mig
[x] med svart hår
[x] med krulligt hår
[x] med blont hår och blå ögon
[ ] med rött hår
[x] med rakt hår
[ ] som är mindre/kortare än mig
[x] som är större/längre än mig
[x] med ring i läppen
[x] som jag precis träffat
[ ] som är gay eller bi
[x] som jag verkligen inte velat kyssa
[x] på "semester"
[x] som skulle träffa en nära vän till mig
[ ] som är en god väns syster/bror
[ ] som sitter i/har suttit i fängelse
[ ] på en kyrkogård/gravplats
[x] på en konsert
[x] på stranden
[x] i en pool, jacuzzi, eller i någon form av vatten
[x] som inte är byxmyndig (när jag själv inte var det :p)
[ ] som är äldre än dina föräldrar
[x] med färgat hår
[x] med rakat huvud
[x] som var/är en god vän till mig
[ ] som är/har varit med i ett band
[x] som har tatueringar
[x] som har en helt annan stil än mig
[x] i regnet
[x] någon med brytning
[ ] på en båt
[x] i en bil, taxi eller buss
[ ] på ett plan
[ ] på en cirkus eller på ett akvarium
[ ] någon som saknar en kroppsdel
[x] på bio
[] en klasskamrat eller en arbetskamrat
[ ] en rektor, lärare eller chef
[x] över hela kroppen
[] som var medvetslös
[x] jag senare inledde ett förhållande med.

;>

hallå :)
kom hem från gammelstan för ett tag sen , varit hos ewe med hon och jennifer och kollat film , sen gick jag förbi farsan och där satt några stycken och kolla hockey, så det var så tråkigt så gjorde bara nå mat sen for jag ;P haha!
Nu sitter jag bara här på hertsön , fårse vad som händer ikv , blir väll att kolla film eller nåå :)
imorgon ska jag iaf till stan med jennifer , mer vet jag inte :) sugen på att festa, haha men fårse :) nu ska jag tanka ner någon film!!!
pusss

trååååk!

hellllu :)
Blev inge gammelstan för mig idag, men josse och oskar kom förbi iaf , vi for först till ica och köpte chips dip & cola, sen till mig och kollade "hide and seek", så jävla bra film , men det där är en sån där film man bara kan se en gång :p
haha och oskar under hela filmen "jag fattar inte, kmr hon dö ?" haha man ba "KOLLA FILMEN SÅ SER DU!", hööhö!
sen for dom nu för ett tag sen, så nu sitter jag bara här i min ensamhet :( nämen ska nog ut snart och träffa en :)
Imorgon ska jag iaf vara med davve och hans tjej, haha satt och tänkte på när davve var singel och helt deppig över att han aldrig skulle hitta någon , så skulle jag leka Dr phil, "davve, tänk dig att du är ute i öknen och söker efter vatten, nån vacker dag kommer du att hitta vattnet och då kommer det bara spruta om det!" hhaha så jävla dålig, men nu har han fan hittat det !!! :) hophohoh vad jag svammlar.
haha men efter jag varit med dom så ska vi några till min far och kolla film :) nicenice!
Nu ska jag dra ut och träffa några!
puss!

<3

halllå :) vaknade för ett tag sen, men känner mig fortfarande trött :s hmm. igår efter jag hade varit hos min moster, så for jag till hertsön, orkade inte dra till bergnäset , kändes som att det inte var vääärt =P men när jag kom hem slog jag på en film "min stora kärlek" haha så jävla bra den är :) men emil tony och jimmy kom hit och störde mig när halva hade gått ;D kollade iaf film med dom, sen for vi till tony ett tag, sen gick jag hem och sov vid 4 nångång :p Ikv ska jag dra till gammelstan och hitta på något, sen vara med Emil =P om jag inte sover i g-stan då :) less som fan är jag på blogg , går inte att lägga in bilder elr nå :s nu ska jag hoppa i duschen! pusss

So why does your pride make you run and hide, but I know it’s a lie what you keep inside.

var på bergnäset hos bellla igår, blev att man drack litegrann :) annars vare kul , men alla verkade vara så jävla stressade :p haha! Jag och johanna tog sen sistbussen till hertsön och träffa lite folk, var hos Tony osvosv :)sen var jag hemma vid 2tiden nåsånt. idag ska jag till min moster och äta middag och träffa ungarna åre, sen kanske det blir fest igen , annars ska jag hem senare och kolla film med några :) det blir nice! nu ska jag hoppa i duschen och börja fixa mig lite :) puss!

LOOOOOOV!!!

någon som vet vad det är för fel med blogg?? blir lesss :S ikv ska jag iaf vara nykter , elr ska på fest iaf , fårse vad som händer där :) haha om det blir som planerat så kmr jag hem senare någongång. :) uppdaterar då!

You'll never find no one in this lifetime to love you like I do.

hallå :) inte hänt så mkt idag, skola, haft ljud hela dagen , haha lätt roligaste dagen, jag och frida ska alltid hålla på och flumma oss ;p höh! sen har jag varit på stan med johanna och tesssy, sen varit och tränat och nu har jag nyss käkat osv :) E ska komma hit snart och kolla film med mig, haha nice de så slipper man kolla själv :) fredaaaaaag imorgon , skulle vara nykter i helgen, men nu vill johanna att jag ska dricka med hon, haha nu är hon på G att ta en röjjarhelg, men blir väl att jag festar en dag iaf :) nu ska jag göra annat! pusss

!

hallå :) vaknade 9 imorse av att en söting ringde och väckte mig =) sen kom han hit och sov med mig ett tag tills det var dags för mig att dra till skolan =) skolan gick fort som fan , eller hade ju bara 2 lektioner så :) sen for jag hem direkt och åt, skulle vara med krille och johanna , men råkade fastna vid tvn och var svintrött, så blev inte att jag for till gammelstan heller, men fick annat besök ist så slapp sitta hemma ensam iaf ;) LOOOOOOOOOOV om två dagar, fan så jag har längtat! men nu ska jag gå och lägga mig i sängen och försöka sova :) pusss!

halllå :)

idag har det inte hänt så mkt, skoooola , varit en grymt seg dag ;s menmen, igår efter jag hade tränat så kom E förbi, det var nice , kollade film osv :) somnade iaf direkt han for.
idag får man se vad som händer, skulle fara till gammelstan, men nu ringde johanna och ville att jag skulle komma till hon, men fårse vad som händer =P     sen ikv får jag väl besök igen. hahaha =)
men nu ska jag gå och äta sen ta bussen någonstans, fårse om det blir stan eller gammelstan ;p
pusss!

  
  


haha ...

hallå :)
kom hem nyss, varit i skolan , elr var en halvtimme , sen kom davve så gick och käka med han, sen har vi bara gått på stan ett tag :) sen tog jag bussen hem, börjar nästa lektion om ungefär 2 timmar så orkade inte traska på stan.
efter skolan ska jag iaf fara direkt och träna, sen hem och bara ta det lungt :) har fått veta massa saker också, det är lite skrattretande, nämen att han först sitter och säger massa saker och sen haha, ojoj haha kan ju inte vara helt 100 :) menmen , skitsamma , I don't caaare!
nu ska jag slå på tvn elr nåsånt :) sen fara till skolan igen!
pusss



You know you can if you get the chance

halllå ;)
njo , igår festade man , var i början inte helt sugen men det kom ;D for iaf till jossse ett tag och börja dricka , sen for vi till crille på björx och fortsatte :) sen fick vi skjuts därifrån till stan igen , så gick jag och johanna och traska runt tills morsan och dom skulle hem så vi kunde dela taxi till herts :) när vi väl var på hertsön satt vi på ica och vänta på några, sen när dom kom så drog vi till svesse och snacka och kolla lite film :) sen for jag johanna och 2 st till mig och kollade "win a date med tad hamilton" och "eva & adam" ;) haha, nice (Y) så har inte sovit något inatt iaf eftersom att alla 4 skulle ligga i min säng och försöka sova, men blev ganska så trångt som ni kanske förstår ;P haha! sen for johanna någon gång på morgonen, så kollade vi riverside osvosvosv. sen drog dom andra vid 13.00 nångong :p somnade direkt dom for och har sovit ändå tills nu !! sköööööönt hare varit :) nu ska jag snart kolla om det är någon bra film, sen ringa emil och kolla vad den filuren gör, han kmr hem om 2 månader !!! :P

.

hallå :)

jobbigt dag som fan, gått från 8.15 till 16.30 ;s fast fick sluta lite tidigare iaf. efter skolan for jag till johanna, träffade pontus också som jag inte träffat på jättelänge :) haha vi satt då och flumma på som bara fan =P hah..
sen när han for hem så gick jag och johanna på stan, köpte en stickad rosa tunika, har velat ha den jättelänge , men nu är den min ;)  for iaf hem sen, så har jag bara hunnit äta osvosv. blir en hemmakväll iaf , känns ganska skönt, elr kanske ska gå ut och träffa en, men fårse hur det blir ;> haha.. känner mig ganska risig så.
men nu ska jag kolla tv och vänta på att idol ska börja :)
puss


This could be Heaven or this could be Hell .

hallå :)
idag har det inte hänt så värst mycket , startade med skola, hade ljud hela dagen lång , så hade vi sändning också, visste inte om att vi skulle snacka live, så blev lite nervös, men det gick faktist bra trorja :) ..
efter skolan for jag till farsan, han skulle bjuda på mat osv :) gött vare! jag och han bestämde också att vi ska börja med GI igen, jävligt bra sätt att gå ner i vikt på säger jag bara =) .. aja , sen när jag skulle gå till bussen kom jag på att jag glömde mitt headset hos farsan så var tvungen och springa som fan, och hann precis på pricken! sen nu sitter jag bara på hertsön och tråkar, funderar på att gå och sova på nå tag :)
nu ska jag nörda lite facebook iaf ;) haha!
puss!

haha jag och tobbe i somras :) kmr väl hem imorgon?




Hallå :)

skolan har varit ganska så lugn idag, hade mum och sen nå prov. sen efter den har jag bara varit på stan med tessy, hon har kollat kläder osv :) sen nu sitter man här , tråkigt som fan har jag. blir väl att man far till gammelstan ikv och träffar lite folk :) annars kanske jag bara är hemma och tare lungt, fårseee ;p.. mitt spotifykonto funkar inte , det är nå fel :s får ringa emil och be han hjälpa mig eftersom jag är så trög av mig !;p haha.
finns inte så mkt mer att skriva , ska nog sova ett tag eller nå :)
puss!


det man får vill man inte ha, och det man inte får det vill man bara ha mer.

^^


:))

hallå :)
varit en ganska lugn dag i skolan, starta med idrott, vi hade klättring och klara mer än halva vägen! och jag som är lite höjdrädd också =P haha men kul var de. sen bara Mdk men jag och frida fick kolla på någo film hela lektionen så det var nice :) sen när jag hade slutat så for jag till johannas skola och väntade hon , fan vilken frän lärare hon har, satt och skratta åt allt han sa , "du kan ju alltid testa slicka på huven", haha. ingen kanske fattar men :P
sen när hon slutat så for vi på stan och kolla kläder osv, sen hem till hon och käka och så kollade vi andra avenyn, ni måste se vad som händer i nästa avsnitt när roxanna ska bli muslim, hahaha fyfan satt och grät för att det var så jävla kul!    tog iaf bussen hem sen , så nu sitter man här och gör ingentin , ska väl försöka plugga nu elr nå :)
puss!


gjort är gjort, shit happens, nu går jag vidare :)

tjoho :)
vaknade vid 12 idag , sen for jag till stan och var med några, haha varit flummig som fan, nämen har inte skrattat så mkt på länge ;> ! sen for jag och josse hem till hon snabbt, sen for jag och träna :pm skönt som fan var de!
sen for jag till gammelstan och hämta lite kläder osv , sen kom morsan och hämta mig , så nu sitter man på hertsön :) sen berätta morsan lite dåliga nyheter, elr de kan bli jävligt dåliga nyheter, men man ska inte ta ut något i förskott, men till veckan får man veta.. sen på det fick ytterligare dåliga nyheter, men det får jag lösa imorgon :)
men nu ska jag slå på tvn trorja :)
puss


hon är sugen på att lära sig gå ;)  haha!






sometimes good things fall apart so better things can fall together

tjosan :)

vaknade för ett tag sen , ätit åre. nu sittter jag bara och lyssnar på musik blir väl att jag ska kolla nå avsnitt av riverside snart också :) vad ska man säga om helgen då, haha , har väl haft kul :)
fredagen var vi hos mig till 11tiden , haha min i sovstuga, men det var fan kul, tog dit en sterio ljus och massa stolar :) sen senare for vi vidare.

lördagen kom johanna direkt till mig på morgonen, så var vi förbi våran moster osv osv osv osv... sen for vi till jessica och började dricka, sen for jag med Ida och amanda till freddan, sen bussen till notviken, jag hade då inte så kul där, var typ för mkt folk =P haha. sen for vi till stan i någon timme , sen till örnäset igen :) och där somnade vi kring 7tiden.
Idag har jag sovit hela dagen lång, eller bråka lite med min bror också, hmpf, går och anklagar mig för massa saker, så ska man ju inte vara =P men nu ringde tessy så ska gå till öhemsskolan och träffa henne :)

puss


party!!

tjenare =)

idag har man inte gjort så mkt, varit i stan och träffat freddan, sen bara varit hemma och ätit :) nu har man börjat dricka lite granna sitter och väntar på myrevikarna så man kan börja sätta igång på riktigt ;) sen ska vi till bergnäset på nån fest , fårse vars vinden för oss ;P ahaha!

men nu ska jag börja tagga till lite :)

pusss


I'm never gonna be good enough for you

tjena :)

sovit i några timmar idag, var sköööönt. sen kom bella och johanna och våldgästa mig, så var tvungen att vakna ;) haha dom är roliga typer. allt johanna sa kunde man  tolka till nå sexuellt, haha en kåt jävel är vad hon är ;> haha fyyy! nämen sen for vi ut ett tag, fast for hem lika snabbt , fortfarande svintrött.  men ska snart ändå försöka plugga, även fast jag inte är ett dugg sugen, men de får väl ta och lösa sig :) yeeao.
fårse om de dyker upp nå roligt imorgon, hoppas det iaf. måste be morsan om pengar så man inte är så fattig =P
har inte köpt nå vettigt denhär månaden, bara skitsaker =P haha. ändring ska det bli!
.

And you can't change me

    


time after time..

tjosan :)

kom hem för ett tag sen , åt nudlar åde nyss , gött vare ;>!! är jävligt trött, funderar starkt på att gå och sova ett tag, måste ju sen plugga också ;/ hmmm.    gårdagen blev inte alls som planerad :p macke ville att jag skulle komma till han och dricka, och så blev de, sen kom john och laxen också :) var ganska nice ändå.
haha blev glad nyss när jag kom på att det var fredag imorgon, veckan har ju gått svinfort ;p hmhmhmh.
men nu ska jag gå och vila trorja ;p
puss

          attis gumman!<3


tjabba!

sitter och snackar med emil i mick och spelar röjj ;P haah det är fan kul, men blir ju less när jag ska hålla på och vinna hela tiden! ojoj.. nämen skulle plugga nu egentligen, men sen frågar någon om man vill följa med ut , och kommer nog bli så också , och sen jävlar ska jag plugga ;P! 
idag har man inte gjort så mkt , steg upp med josse vid 7tiden eftersom hon började skolan , sen somna jag direkt hon for, sen vaknade jag igen vid 10, så for jag till skolan, hade bara 2 timmars skola så det var ganska lungt :)
nu ska jag spela röjj med emil en sista gång , sen dra ut ;)
puss!

...

hallå :)
skola idag då, fast var bara på 1 lektion , sen orka jag inte sista :/. sen for jag till johanna och sociala med henne ett tag , sen for jag till josse och hämta nå grejjer , sen nu är vi i gammelstan, ska äta snart åre , sen dra ut :)
finns inte så mkt mer att skriva , alla dagar är sig ganska lika :) haha!
.

hallllå ;)

glad som fan är jag idag :) hände en svinbra sak när jag vaknade! yey.
sitter just nu och nöter nickelback - if today was you last day haha har inte lessnat på den än även fast jag nött den ganska så länge :P haa men den är bra!'

ska snart till stan och vara med johanna, ska äta där åre också :) nice. sen ser väl kvällen ganska lugn ut , slår väl på någon film senare när jag kmr hem. :) skola imorgon ;/ inte taggas alls, vilket jag aldrig är. haha , men ska börja bli bättre! de kan jag lova!

men nu måste jag gå och byta om sen traska till bussen!:)

pusss


Taken

tjosan :)

Idag har det inte hänt så mkt, varit på hertsön så kom min moster och kusinerna och hälsa på :) nice. isabelle börjar bli sugen på att lära sig gå ;) haha sötunge! sen åkte jag med dom till gammelstan, och nu sitter man här , ska snart kolla film "Taken" hört att den ska vara jävligt bra :) så blir det att äta chips & dip!! ;)  blir en jävligt lugn kväll , och de ska bli skönt !! davve kanske också skulle komma förbi sen , hoppas det, behöver verkligen snacka med han. annars far jag till mjölkis imorgon och hälsar på :)
men nu är filmen klar!
pusss!!!


knööös

Blir less på vissa människor som inte kan ha kul och ska hålla på och tjaffsa hela tiden! och sen är det ju inte mitt ansvar att försöka fixa allt när du sen bara är tvärtemot mig ? först gäller en sak och sen när man väl försöker genomföra den så säger du nå helt annat, lite stake får man väl ändå har.
gårkvällen var iaf kul till en början sen blev de knaaaaas! så kändes inte så värt. menmen, sånt händer väl nångång också?:)
Ikv ska jag iaf tare lungt, skulle egentligen till pite med nåra, men fårse om jag orkar :) hade varit skönt att ta det lungt en dag, och skulle just skriva att jag ville se idol men antar att det inte är något ikv :/:P
menmen , nu ska jag försöka få tag i någon som vill dela mitt bakisskratt med mig ;) haha, men alla ligger och sover och det borde jag också göra egentligen ;) haha har blivit morgonmänniska! not.


Darkness in the Night
I’ll Find that Light for You
As Long as I got Eyes
I’ll have a Sight for You
Long as I am Alive Baby I’d Die for You
I Wanna Be With You




hallå :)

blev inge skola för mig idag , kunde inte somna inatt :s fan att man inte kunde stänga hjärnan när man ska sova!
ska snart till stan köpa dricka, och idag sker de, antingen går det åt helvette eller så kmr jag vara den gladaste människan ikv, får hoppas på det bästa, vill bara få det bortgjort nu!
men nu måste jag kila till bussen  :)
puss

^^

halllå :)

kom hem för ett litet tag sen, varit på arcus idag och kört orientering. huh jag och frida trodde aldrig vi skulle klara det, men jävlart de gjorde vi ;) haha direkt vi hittade en sån där grejj så blev vi överlyckliga och var helt stolta över oss själva :p haha! nämen kändes som att vi var i djungeln elr nå .!
nämen sen när jag kom till stan for jag till hm och köpte massa smink som jag behövde, sen bussen till gammelstan.
nu snart ska jag fara till stan igen och köra spinning och core, jobbigt är redan jävligt trött! sen när jag kmr hem ska jag plugga till Nkn! fan vad jag hatar dedär ämnet, finns ju inge värre, fattar ju ingenting av de :s
efter de så blire idol och sen att ta en date med kudden, tidig kväll blire nog trorja :)


Jag&tessy sommaren -06 !<3




puss!


RSS 2.0